Glume despre Nymphomaniac

Un articol cu glume despre Nymphomaniac trebuie sa aiba o INTRODUCERE pe masura. Deh, pe INTRODUCERE se bazeaza totul #cumarveni.

Intai va arat articolele #pebune scrise despre film: AICI am scris eu (pe blogul vechi), aici am lasat o amica psiholog sa scrie (pe emilcalinescu.eu). Din blogosfera mai recomand 2 articole: Marin Apostol – Saramon, pe BlogDeCinema, critica filmul, considerand ca Von Trier nu mai are nimic de spus de vreo 3 filme incoace; Andrei Ciobanu, in schimb, lauda acest film, considerand ca Von Trier a reusit sa faca o adevarata opera de arta.

Sa lasam acum chestiile serioase … Asadar, in continuare voi spune glume despre Nymphomaniac, de fapt majoritatea sunt intamplari reale sau ganduri venite inainte si dupa vizionarea filmului.

Sa le luam pe rand:

1. Luni seara, inainte de vizionarea filmului, am avut alta vizionare, in alt mall. Am trecut prin hypermarketul acelui mall si plimbandu-ma printre rafturi vad, ratacite, niste pungi de bomboane … SUGUS!

Instant am exclamat: asta o sa ne dea, ca protocol, la vizionarea de maine dimineata!

2. Am zis acest lucru mai multor amici bloggeri, iar unul dintre ei a replicat: NU, NE VOR DA BANANE!

3. O alta amica, tot bloggerita, a dat alta replica: ei poate iti vor da bomboane SUGUS, insa intrebarea este daca tu le vei lua sau nu. Buna intrebare… Noroc ca NU am fost pus in situatia respectiva…

4. Sa va zic ca inainte de film m-a rugat o amica bloggerita, blonda de felul ei, sa o iau la film? Nu, nu are nicio legatura culoarea parului cu dorinta ei de a vedea filmul. Absolut niciuna ­čÖé

5. Inainte de film, orice cuvant, orice gest, suna absolut ciudat. Ma gandeam cat de ciudat ar fi sa intarzii: „bai, la filmul asta nu pot intra in timpului filmului; daca intru in timpul actului sexual si renunta sa si-o mai traga?”… Am preferat sa ajung mai devreme, asta si pentru a vedea ce primim ca protocol…

6. O alta nedumerire, tot inainte de film: administratorii cinematografelor vor spala scaunele dupa fiecare proiectie a filmului?

7. Dupa film, parca fara legatura cu subiectul, era coada la baie. Sau … ?

8. Unele persoane, dupa film, se stergeau la gura. Oare de ce?

9. Ajung acasa si vad ca pe un site de advertoriale erau oferte pentru a scrie despre sex-shopuri si videochat. Ii zic asta unui amic blogger, la care el: MERGE CA UNS UN ASTFEL DE ARTICOL.

10. Scriu primul articol, despre un sex-shop, si ma duc pe site-ul de advertoriale sa-l bag in platforma. Scria acolo mare si frumos: FINALIZARE #MiSePareCorect

11. Inchei cu o gluma de pe Twitter, a unei bloggerite care a fost langa mine in sala:
„Dupa „Nymphomaniac”, glumele lui @EmilcalinescU pot avea o explicatie suplimentara: „it’s a joke, not a dick. don’t take it so hard!”. :)))

Ah, da, mai era ceva: o poza!

E de pe net, habar n-am care e sursa originala. Cineva o pusese pe profil, altul mi-o trimisa pe mail… Cine are sursa originala a pozei rog sa ma contacteze.

De asemenea, daca mai stiti GLUME DESPRE NYMPHOMANIAC sunteti rugati sa le lasati aici, la rubrica de comentarii. Salutari MINUNATE tuturor!

ps: Tot in categoria glume despre Nymphomaniac, ma intrebam, inainte de film, de ce Von Trier nu-l facu 3D, eventual in format IMAX. La gluma mea cineva completase: 6D, sa ne si stropeasca …

2 thoughts on “Glume despre Nymphomaniac

Las─â un r─âspuns