Guest-post – Ce il MINUNEAZA pe ALEX ZAHARIA

Ce ma minuneaza pe mine, Alex? The Psycho, cum imi spun cei apropiati din lumea sportului de contact. De ce asa? Simplu, stilul meu de lupta e foarte violent, ceva in genul „kill or be killed”, dar fara „be killed”. I know, i know, modestia….exista, dar lipseste cu desvarsire…acum ma gandesc mai bine, seman oarecum cu minunata noastra gazda, Emil, la fel de lipsit de modestie, in sensul bun, si mandru nevoie mare de el, din nou, in sensul bun.
Dar revenind, ce ma minuneaza pe mine? Prostia si tupeul, dragii mosului, ambele cu savoare pur romaneasca, sau chiar rromaneasca. Daca nu ati intrat pana acum pe http://alex-zaharia.eu/ aflati aici ca ma invart intr-un sport deloc pasnic numit mma, mixed martial arts, si nu de putin timp fac asta la nivel profesionist alias job. Asa ca nu sunt tocmai un tip de speriat, si cu un fizic departe de a-l numi firav. Plus ca mai nou am obtinut aprobarile pentru a detine un pistol in mod legal, deci cu atat mai mult do not f’in disturb. Acum pe bune, sa zicem ca vedeti pe strada un tip imbracat intr-un tricou cu embleme si inscriptii de genul „Karate club X”, mergeti la el si incepeti a-l intreba „civilizat” ce face scumpa lui mama? Nu prea cred, eu cel putin unul nu as face asta. Se pare insa ca multi sunt de alta parere, atat romani cat si rromanii, in special ultimii.
Deunazi plecand de-acasa intr-un astfel de echipament inscriptionat si trecand prin piata am parte ca de obicei de aglomeratie, marfa descarcata etc etc, rog politicos o cucoana protapita in mijlocul aleii sa se dea la o parte pentru a-mi face loc, si cand zic politicos, chiar asa a fost, dar mare ti-e minunea daca nu ar sari de colo doi tuciurii cam pe la 30 de ani cu gura mare admonestandu-ma ca am indraznit sa ii cer asa ceva dragii lor mame. Dupa replici seculare ce au durat cateva zeci de secunde si o amenintare directa din partea lor am trecut la fapte, astfel ca unul a sfarsit cu mandibula zdrobita si celalalt cu cateva coaste si o intalnire senzuala cu asfaltul. Contempland obiectiv scena, cugetam in sinea mea: „Prost sa fii, tupeu sa ai, dar tot nu te-ajuta cand dai de vreun luptator nervos”.
Asa ca pana data viitoare watch out for me, iar daca vreti sa scapati cu bine cititi-l pe Emil, cititi-ma pe mine si toti vom trai fericiti pana la adanci batraneti.

One thought on “Guest-post – Ce il MINUNEAZA pe ALEX ZAHARIA

Lasă un răspuns