10 lucruri despre videochat

10 lucruri despre videochat

 

Am tot scris despre videochat, fie direct, fie doar facand referire la acest subiect. Nu mi-a fost rusine si nu imi va fi niciodata. Astazi voi scrie 10 lucruri despre videochat. Nu stiu cat de UTIL va fi acest articol, insa titlul SEO il recomanda drept un viitor hit al acestui blog. Asadar:

1. Unii considera videochatul ilegal. E fals: este legal in majoritatea tarilor democratice, inclusiv in Romania. E adevarat, in legalitate a intrat cam din 2010.

2. A aparut prin 1998-1999, cand era ceva obscur. Nici internetul nu era la moda atunci.

3. Multa lumea confunda videochatul cu hot-line-urile. Nu sunt departe de adevar, pana la explozia internetului, liniile fierbinti fiind la mare moda. Acum acestea au fost aproape uitate.

4. In multe situatii fata fotomodelului (sau VIDEOmodelului) este ascunsa. Ea merge intr-un studio videochat si isi arata doar trupul. Nu doreste sa se stie cine este, iar dupa corp e cam greu de detectat.

5. Alte studiouri de videochat garanteaza vizibilitate doar in afara. Principiul este acelasi: francezul sau neamtul care se vor uita la tine nu sunt interesati de cine esti.

6. Blogosfera este plina de articole despre videochat. Majoritatea au atras mania heitarilor. Nu sunt afectat, pe mine oricum m-au luat heitarii la ochi de ceva timp.

7. In unele tari accesul pe site-uri de videochat este blocat. Nu stiu, tehnic, cum este posibil. N-am inteles partea asta, dar trecem peste fineturile astea tehnice.

8. In unele tari musulmane au iesit mici scandaluri, unele fete, plecate in occident, au fost condamnate la moarte in tarile lor de origine. Cica Alah nu da voie.

9. De multe ori videochatul a fost rampa de lansare in modelling. Multe studiouri au traineri, care invata tinerele fotomodele multe lucruri utile.

10. Stiu ca au fost mici scandaluri legate de studente care practicau asa ceva. Intr-un final nu stiu sa fi exmatriculat pe vreuna. Am dubii ca exmatricularea ar fi fost legala ori macar regulamentara.

Am terminat de scris cele 10 lucruri despre videochat, insa cu siguranta voi mai reveni asupra subiectului. Salutari MINUNATE tuturor!

3 thoughts on “10 lucruri despre videochat

Lasă un răspuns