5 articole MINUNATE din blogosfera cinefila

Saptamana asta nu mai vreau sa ratez nicio rubrica, asa ca ma grabesc sa scriu acest articol. Asadar, sa vedem 5 articole minunate din blogosfera cinefila:

1. Incep cu Angela, care ne propune un film cu Robert de Niro: SIlver Linings Playbook. Trecand peste titlul lung si greoi filmul pare bun. NU l-am vazut inca, dar e pe lista mea.

2. Ioana scrie despre Hansel si Gretel, un film cu care altfel critica a dat de pamant. Nu pare sa ma incante nici pe mine, dar l-as vedea din pura curiozitate. Si mai ales ca am auzit ca efectele 3D sunt bunicele.

3. Adriana Zavoi scrie despre Amour. Si o face foarte bine. Pe celelalte le-am recomandat deja, asa ca acum il recomand pe al ei. Foarte bun film.

4. Pe filme-carti vad o recenzie a unui film interesant: Cosmopolis. Autorul n-a prea fost incantat de film (comparativ cu cartea pare a fi mai slab) insa mie mi se pare interesant. E pe lista mea.

5. Noipentruvoi ne ofera un film mai vechi, care mie insa mi-a placut mult: One Day. Este bun si indeajuns de putin siropos incat sa-l apreciez.

6. Inchei cu un articol despre o piesa de teatru, scris de Andrew. Buna piesa la care se refera el. Nu d-alta, dar am fost langa el la spectacol ­čśŤ

Salutari CINEFILE tuturor ­čÖé

Las─â un r─âspuns