5 mituri despre videochat

5 mituri despre videochat

 

Am auzit o gramada de mituri despre videochat. Nu sunt detinatorul adevarului absolut, nu spun ca le stiu pe toate, insa doresc sa daram 5 mituri despre videochat. M-am informat, m-a interesat subiectul, zic sa dau mai departe. Asadar:

Mituri despre videochat

1. Angajarea la un studio de videochat iti afecteaza imaginea

Fals. Studiourile de videochat, cele serioase, iti asigura confidentialitatea. NU vei fi afectata ca vreunul dintre membrii familiei tale ori dintre prietenii tai te va putea vedea.

2. Vei lucra la negru

Fals si aici. Vei avea contract de munca, vei avea, deci, vechime si te vei putea bucura de toate beneficiile aferente: plata asigurarilor de pensie si de sanatate. Pe cartea de munca nu va scrie videochat, deci poti fi sigura ca nu vei avea probleme la viitorul loc de munca. Tot la punctul anterior ajungem.

3. Programul de lucru este extrem de greu si deloc flexibil

Aici este partial fals. Exista, insa, studiouri serioase si bune de videochat unde programul este flexibil. Exista foarte multe studente care isi termina linistite studiile. Si, revenind la punctul 1: institutia de invatamant unde studiaza nu va afla de activitatea lor, deci cele 2 lucruri nu se contrazic deloc. Dimpotriva, se completeaza foarte bine: studenta va avea bani sa se intretina, iar programul flexibil o va ajuta sa isi termine studiile.

4. Videochat = prostitutie

Complet fals. Este total diferit, nu ai deloc contact cu clientul. Intai si intai, daca ar fi egale, nu ar putea fi practicat videochatul in tari precum Romania, unde prostitutia NU este legala.

5. Videochatul necesita fete fara nimic in cap

Fals si aici. In general ti se cere o limba straina, fetele din Romania prestand, in principal, pentru site-uri adresate strainilor. Din acest motiv sansele sa ca o romanca sa fie detectata de catre prietenii din Romania sunt minime.

Dupa ce ai vazut cele 5 mituri despre videochat, ma gandesc ca poate ai vrea ori poate cunosti pe cineva care vrea sa se angajeze. Daca esti din Constanta, sa stiti ca se fac angajari videochat Constanta. Oferta lor este interesanta: primesti bani, 10%, pentru fiecare model recomandat.

2 thoughts on “5 mituri despre videochat

Lasă un răspuns