Allview P6 Quad Plus

V-am povestit cate ceva despre Allview in articolele trecute. Intai o tableta, apoi un telefon. Astazi va prezint un nou smartphone, de data aceasta un upgrade. Allview P6 Quad Plus se numeste.

Pana una-alta trebuie sa vi-l arat:

Acum 7 chestii despre Allview P6 Quad Plus:

1. In primul rand trebuie precizat ca Allview P6 Quad Plus este un UPDATE al telefonului Allview P6 Quad (link). Acest telefon a fost printre cele mai apreciate de la Allview, mi se pare firesc ca el sa fie upgradat. Chiar, de ce alte companii nu folosesc aceeasi strategie? Un telefon bun, care arata bine si este apreciat, sa fie vandut doar cu niste specificatii mai bune (alt procesor, mai mult ram etc).

2. Allview P6 Quad Plus este un smartphone dual-sim, asa cum ne-a obisnuit Allview. Pentru ei Dual-simul este caracteristica de baza a telefoanelor din portofoliul propriu.

3. Allview P6 Quad Plus are quad-core, slot de card (pana la 32 gb), 1 gb de ram, Android 4.1.2. si Radio FM. Chestii bune, chestii utile, insa deja intalnite la telefoanele de top.

4. Allview P6 Quad Plus are o baterie decenta pentru un smartphone dual-sim, 2100 MaH, care, conform producatorilor, rezista 400 de minute in convorbire si 260 de ore in stand-by.

5. Allview P6 Quad Plus are o camera care poate filma la rezolutie full HD. Nici acest lucru nu ne mai mira (sau nu ar trebui sa ne mai mire).

6. Toate acestea la pretul de 999 de lei (LA LIBER, fara nicio obligatie contractuala fata de vreun operator GSM). Zic ca e un pret bun. Chiar foarte bun, avand in vedere caracteristicile.

7. Bonus: daca aduci un produs vechi Allview (telefon, gps), primesti inapoi valoarea tva-ului. Este valabila si la telefoanele ori tabletele mai scumpe. Atentie: nu este nevoie ca telefonul vechi sa mai functioneze, asa ca puteti da si unul care a murit demult.

In final, fac 2 precizari:
AICI se afla intreaga lista de specificatii ale producatorului;
– Eu NU am testat produsul, ci am vorbit doar de specificatiile prezente mai sus. Nu stiu, deci, cat tine efectiv bateria, cum se misca ori cum se vede pe acest telefon. Cand voi avea ocazia sa-l testez o sa povestesc ce si cum.

Daca insa vreunul dintre voi are ocazia sa testeze Allview P6 Quad Plus inaintea mea rog sa lase impresiile aici. Salutari ROMANESTI tuturor! ­čÖé

1 thoughts on “Allview P6 Quad Plus

Las─â un r─âspuns