ALLVIEW – Produse romanesti de TOP

ALLVIEW – Produse romanesti de TOP

 

 

Globalizarea, ca si concept, a adus, pe langa multiplele beneficii, si un soi de plictiseala. Eu sunt atent la obiectele si hainele celor din jurul meu. Din pacate sau din fericire, nu mai gasesc diferente majore intre cum se imbraca romanul, cum se imbraca francezul si cum se imbraca neamtul. Din pacate, acelasi lucru il putem spune si despre aparate. Aceleasi telefoane la romani, la francezi, la italieni si la nemti. Cu cateva exceptii. Despre una dintre exceptii voi vorbi in continuare …

AllView

Asadar, telefoanele si tabletele se disting, in Romania, printr-un brand: ALLVIEW. Sa ne intelegem, nu este nici cea mai buna marca, dar nici cea mai proasta. Era, insa, pana acum cativa ani (vreo 3 sa zic) una SPECIFIC romaneasca.

Povestesc o faza reala cam de acum 2 ani, povestita de un amic. Cica vine un strain, polonez, si observa ca majoritatea taximetristilor aveau o tableta speciala. Nu era vreo marca pe care s-o cunoasca, dar parea ca se misca decent. Era vorba despre tableta AX4NANO, cea mai ieftina tableta cu 3G, cunoscuta drept tableta taximetristilor. Intamplator, posed si eu aceasta tableta, deci pot vorbi mai multe despre ea. Am si scris despre ea la momentul aparitiei.

AX 4 NANO

Sa revenim, insa, la polonez. El venise prin 2013, ianuarie, prin Romania. Ii ramasese-n minte firma ALLVIEW si promisese ca o va urmari cu atentie. Pe la finele lui 2014 afla ca ALLVIEW a intrat pe piata din Polonia, asa ca a urmarit cu si mai multa atentie produsele venite pe acea piata. Intr-un final, anul acesta, si-a luat modelul X2 SOUL PRO, noul varf de gama al companiei romanesti. L-a caracterizat drept CEL MAI BUN DUAL-SIM DE PE PIATA.

X2 SOUL PRO

Produsele ALLVIEW l-au convins sa incerce mai multe produse romanesti. „Da, dom’le, romani pot face produse bune”. Initial, insa, fusese dezamagit sa afle ca ALLVIEW este fabricat in China. A inteles, insa, ca acolo sunt costurile de productie MULT mai mici si ca daca nu le-ar fabrica acolo ele s-ar vinde la un pret MULT mai mare. In fond, si marile branduri tot acolo se asambleaza.

Sursa foto: Promotor.ro
Sursa foto: Promotor.ro

Sa va mai zic ceva: polonezul cica are o Dacie Duster. E multumit de ea, considerand-o imbatabila la pret. Pentru el, Dacia si Allview si produse romanesti de TOP. E drept, la inceput multe produse ALLVIEW nu erau de cea mai buna calitate, dar ei au progresat de la an la an. In plus, pe partea de Dual-simuri au ramas printre cei mai buni (stiu ca un amic isi luase un MOTO dual-sim; desi-s fan MOTO, ca si el de altfel, acel telefon a fost o dezamagire crunta). Salutari ROMANESTI tuturor!

5 thoughts on “ALLVIEW – Produse romanesti de TOP

  1. Am observat si eu o îmbunătățire a calității produselor Allview. Inclusiv la doi profesori de facultate am observat aceasta marca si pozele pe care le fac plimbându-se prin tara sunt de o calitate fantastica. 🙂

  2. Nu sunt cel mai mare fan al produselor Allview, însă pot să spun că sunt unele telefoane super faine! Ceea ce le face plăcute în văzul românilor este faptul că sunt telefoane româneşti, iar preţurile lor sunt accesibile tuturor.

  3. Acum vreo 2 ani aveam o colega cu un telefon Allview care abia se tara si am zis ca nu o sa imi cumpar niciodata asa ceva. Problema este ca acum putin timp am vazut la o alta colega un telefon de la ei absolut genial…deci cred ca o sa reconsider ceea ce am spus acum cativa ani :))

    1. Exact. Problema e data si de ce model cumperi. Poti da gres si cu un LG, daca iei un entry-level. Varfurile de gama sunt cele mai bune peste tot, entry-level-urile sunt cu probleme la toate firmele. E o realitate.

Lasă un răspuns