Allview V1 Viper S

Va vorbeam zilele trecute despre ambitia producatorului roman Allview de a se bate cu cei mai mari producatori de telefoane mobile. De asemenea, vorbeam de faptul ca Allview a intrat pe piata pozitinandu-se drept producator de dual-sim-uri. Initial, telefoanele Allview erau niste telefoane dual-sim cu cateva caracteristici de baza: romanesti, produse in China, ieftine, mai de incredere decat cine stie ce copie chinezeasca (macar Allview aveau service si reprezentanta in ROmania) si foarte ieftine. De ceva timp testeaza si piata telefoanelor cu un singur SIM. Acum insa voi vorbi despre Allview V1 Viper S, un dual-sim cu caracteristici de top.

Intai si intai, discutia ar trebui pornita de la utilitatea unui smartphone cu 2 sim-uri. Pe scurt, multa vreme (ani buni) ofertele companiilor de telefonie mobila erau bogate in minute in retea, insa sarace in minute nationale. Drept urmare, romanii au inceput sa aiba 2 sau chiar 3 cartele. Implicit, 2 sau 3 telefoane. A aparut deci necesitatea unui telefon cu mai multe sim-uri. Dual-sim-urile au fost inventate de chinezi, nu de marii producatori. Acum insa, de cateva luni (poate chiar 1 an) operatorii de telefonie au inceput sa ofere si minute nationale suficiente. Din acest motiv multi se intreaba cat de util mai este un dual-sim.

De asemenea, in situatia in care ai un numar personal si unul de serviciu, se pune proba utilitatii unui telefon dual-sim. Daca vorbesti pe numarul personal, celalalt va figura inchis. Oare din acest motiv iti plateste firma acel telefon, sa stea inchis?

Dupa ce aflam raspunsul la intrebarea aceasta ne apucam de cautat. Daca ajungem la concluzia ca avem nevoie de un dual-sim, iar acest dual-sim trebuie sa fie smart (deci nu avem 3 numere de telefon, cum am eu), Allview V1 Viper S este o solutie foarte buna. Abia cum am ajuns, de fapt, la subiectul principal al articolului.

Intai sa va arat 2 poze cu el:

Telefoanele Allview arata din ce in ce mai bine. S-au dus vremurile in care telefoanele pareau, de la distanta, niste telefoanele ieftine. Multi spun ca telefoanele Allview arata acum mai bine ca multe telefoane de top.

Specificatiile complete ale acestui telefon le aflati de AICI. Este un telefon foarte bun la acest pret (1300 de lei pe site-ul producatorului). Nu gasiti dual-sim cu quad-core la acest pret. De altfel, piata dual-sim-urilor este destul de saraca in acest moment, iar producatorii nu prea au motive sa investeasca in asa ceva (unul dintre motive: operatorii de telefonie nu subventioneaza telefoanele dual-sim, asa ca pretul lor ramane ridicat chiar si in cazul abonamentelor).

Partea care intereseaza in mod special la acest telefon este bateria. Conform specificatiilor producatorilor, are o baterie LI-ION 2500mAh, care tine in stand-by pana la 277 ore, iar in convorbire pana la 540 minute. De retinut ca in convorbire este deschis un singur SIM, asa ca durata care ne interesa este cea in stand-by.

Astept sa vad opinii despre el, cat de stabil este, cat tine in realitate bateria si cat de mult tine in conditiile unei utilizari decente (butonat pe internet). Ca specificatii arata bine, ca pret sta foarte bine. De retinut deci: Allview V1 Viper S daca vreti un dual-sim performant. Salutari ROMANESTI tuturor!

Lasă un răspuns