Allview VIVA D8

Despre produsele Allview am mai scris: sunt produse ieftine, calitativ din ce in ce mai bune si sunt ROMANESTI. Principalele produse ale Allview sunt tabletele si smartphone-urile dual-sim. Astazi o sa va vorbesc despre tableta Allview VIVA D8.

Inainte de toate, zic sa v-o arat:

Si acum o poza din spate:

Si una din profil:

Acum sa vedem despre ce este vorba de fapt:

1. Una dintre putinele tablete ieftine care are ecran IPS. Care este utilitatea acestuia? Pai pe langa calitatea superioara a imaginilor mai este vorba si de faptul ca din orice unghi ne-am uita imaginile sunt la fel de clare.

2. Android Jelly Bean, procesor dual-core (poate ar fi mers un quad-core, dar sa zicem ca este suficient dual-core-ul), conectivitate 3g (iti ofera un grad mai mare de portabilitate) si 2 camere (una pe spate, pentru poze si filmari, si una pe fata, pentru apeluri video).

3. Bateria ofera o autonomie de 5 ore in folosire si 16 zile in stand-by. Nu este in categoria bateriilor de top, insa nici nu dezamageste. Vorbim totusi de o tableta 3G.

4. Are o chestie simpatica, se cheama „capturare vocala”, cu ajutorul careia camera se declanseaza automat atunci cand aude „cheese”. Suna misto zic.

5. Are card (pana la 32 GB), are radio, insa are doar 512RAM (marele ei defect) DDR3.

Pretul, principalul argument al acestei tablete, este de 649 de lei. De ce spun principalul argument al acestei tablete? Pai pentru ca nu gasim pe piata tablete 3G, de 8 inch, cu dual-core si cu display IPS, la un pret asemanator (toate specificatiile le gasiti pe site-ul producatorului). Sau poate ma insel eu…

Per total, Allveiw VIVA D8 este o tableta buna, care vine cu un pret imbatabil si care nu o sa va dezamageasca. Nu are specificatii de top, insa nici nu si-a propus asta. O tableta romaneasca, decenta si utila. Si ieftina. Salutari ROMANESTI tuturor!

2 thoughts on “Allview VIVA D8

  1. Tableta arata foarte bine, mi se pare oik ca nu este groasa si este usor de manevrat datorita dimensiunilor. Are un procesor puternic Cortex-A7, 1,3 GHz DUAL CORE are ii ofera o procesare rapida, iar pretul mi se pare unul accesibil.

Lasă un răspuns