Allview X1 Soul

Am mai scris despre produse Allview, am mai scris despre produse romanesti. Sunt fanul lor (nu as zice cel mai mare, dar p-acolo) si ma bucura sa aflu ca au fost lansate produse noi. Ce-i drept, m-as bucura sa le vad in mainile cat mai multor oameni, cat mai multor prieteni, dar voi vedea si acest lucru. In fine, sa va zic astazi cateva cuvinte despre Allview X1 Soul, un smartphone de top de la Allview.

Intai si intai, sa vi-l arat:

Se gaseste pe negru, versiunea clasica, insa este o versiune foarte misto si pe alb:

Sa va arat nitel si spatele lui, tot versiunea pe alb:

Legat de versiunea alba, cei de la Allview au si un clip interesant:

Sa va zic acum cateva cuvinte despre caracteristicile tehnice ale telefonului Allview X1 Soul (despre design va pronuntati singuri):

1. Gorilla Glass 3 – cred ca SINGURUL telefon romanesc cu asemenea ecran;

2. Procesor Cortex-A7, 1,5GHz Quad Core, printre cele mai puternice de pe piata;

3. 2gb RAM, memorie flash 32gb;

4. Redare clipuri – full HD;

5. Doua camere, cea frontala avand 13MP cu Autofocus;

6. Baterie Li-polymer 2000 mAh, care, conform producatorului, ar duce la o autonomie de maxim 250 de ore in stand-by si 300 de minute in convorbire 3G, respectiv 360 de minute in convorbire 2G.

7. Greutate: 129,4G

8. SINGLE-SIM.

9. Pretul: 1499 lei (LA LIBER, pret recomandat de producator; poate intra in ofertele companiilor de telefonie la preturi mai accesibile).

Toate celelalte caracteristici le gasiti pe pagina de internet a producatorului.

Acum sa comentez, pe scurt, toate aceste caracteristici ale Allview X1 SOUL:

1. Concureaza cu telefoanele de top, atat ca specificatii, cat mai ales ca pret. Nu este un pret mic, insa este clar mai mic decat al concurentilor directi.

2. Arata bine, printre cele mai frumoase telefoane de la Allview (Daca nu cel mai aratos). Nu arata deloc a telefon ieftin, nu poti spune despre el ca te-ar face de ras.

3. Foarte important: este un model single-sim. Allview s-a afirmat, pe piata, drept producator de dual-sim-uri, insa este important sa NU ignore piata de single-sim-uri. In fond, nu toata lumea are nevoie de dual-sim, iar daca are nevoie s-ar putea sa nu doreasca un smart-dual-sim. A ignora piata de single-sim mi se pare o abordare la fel de gresita precum ignorarea celei de dual-sim.

Despre acest telefon tocmai citisem un review interesant. Imi permit sa citez un paragraf care mi se pare elocvent:

Ei bine, satisfactia pe care o simt eu astazi este una dubla… Odata pentru ca am pus mana pe un produs de care m-am indragostit instantaneu, un produs care are ceva care trebuie vazut pe viu pentru a fi inteles. Si in al doilea rand, pentru ca in urma cu 4 luni incheiam un articol despre primul smartphone Allview care venea cu o noua abordare. Si incheiam respectivul articol cam asa:

“Prin urmare, nu pot decat sa le sugerez inca o data celor de la Allview sa nu le fie teama sa concureze si mai sus. Eu va intreb doar atat – daca Viper-ul ar fi avut 2GB RAM, 16GB spatiu de stocare dar ar fi costat 1700 RON… v-ar fi deranjat acest lucru? Nu v-ar face cu ochiul un astfel de model? Dar daca ar avea display de 5″ full HD, procesor tactat la 1.5GHz, 2GB RAM si 16GB stocare?”

[…]

Eu, Monstradamus, am prezis ca aceasta zi va veni. Iar astazi voi, muritorii, va puteti bucura de implinirea previziunii. Am zis!

Continuarea o cititi in link (este un review detaliat si complet al telefonului Allview X1 Soul). Ce este clar este faptul ca Allview ataca piata terminalelor de top, o ataca cu un SINGLE sim foarte bine pus la punct, iar pretul nu este unul mic. Vom vedea succesul de piata, insa initiativa lor trebuie laudata.

Eu cam atat am avut de spus despre Allview X1 Soul. Salutari MINUNATE tuturor!

One thought on “Allview X1 Soul

Lasă un răspuns