Alte 5 recomandari – MASCULINE

Am avut 5 recomandari de DIVE, acum e timpul pentru 5 recomandari masculine. Si baieti pot scrie bine (intarzierea e de doar 2 zile, e inca ok):

1. Andrei scrie un fel de anti-advertorial: un articol oarecum negativ la adresa noului Orange TV. Nu zic ca n-ar avea dreptate, dar nu imi dau seama in ce categorie sa introduc acest articol.

2. Dimineata blonda pentru Neuronul. Nu pare el blond cand te uiti la el, dar N-O SA-TI VINA SA CREZI ce se ascunde de fapt in capul lui… Si n-o zic io, o zice chiar el.

3. Spanac spune ca blogul e o meserie. De meserie SPANAC BLOGOSFERIC 🙂

4. Serban ne zice cum sta treaba cu Facebook RSS Reader. Daca io zic ca-s mai de la tara si nu folosesc nici d-asta si nu foloseama nici Google Reader ce se intampla? Agramat sunt, acum voi fi si taran. Nimic grav.

5. Bogdan striga: JOS LABELE DE PE NADIA! Nu stiam foarte bine cum e cu scandalul asta, insa daca e vorba de Turcescu deja mi se face greata. Bine, incerc sa-mi dau seama cum e mai bine: sa-l injuri sau sa-l ignori? Habar n-am cum sta cu audienta, dar si tabloidele sunt vandute, deci ce mai conteaza?

Salutari MINUNATE tuturor!

ps: Ce ziceti, e o idee buna ca d-acum inainte la cele 2 rubricute de recomandari sa fie 5 recomandari feminine si 5 recomandari masculine? 🙂 Astept feed-back 🙂

2 thoughts on “Alte 5 recomandari – MASCULINE

Lasă un răspuns