Amalia Buhaev despre Ek tha Tiger – Povestea Tigrului

Despre Ek tha Tiger – Povestea Tigrului am scris pe blogul meu, EmilCalinescu.Eu. Pe acest blog insa ii dau cuvantul Amaliei, pentru a-si spune si ea impresiile despre acest film.

Atunci cand te decizi sa vezi un film indian, cam stii deja la ce sa te astepti. Asta pentru ca exista cel putin un cliseu al tuturor acestor pelicule: coregrafiile brusc inserate in timpul desfasurarii actiunii. Prea multe cunostinte despre filmele indiene nu am, asa ca ma limitez doar la aceasta specificatie.

Recenta vizionare a filmului Ek tha Tiger – Povestea Tigrului m-a facut, insa, sa privesc cu mai mult optimism viitorul peliculelor indiene. De data asta avem mai putine inserturi muzicale, romantism moderat si mai multa actiune. Desi povestea este supusa unor clisee romantice (iubirea interzisa) si de lupta (actorul principal omoara o armata de oameni si scapa nevatamat),aceasta se bucura de cateva particularitati care o fac placuta: suspansul, momentele de intriga, povestea de dragoste in sine, etc.

 

 

Subiectul filmului este unul relative simplu, dar construit intr-un mod dinamic. Salman Khan (Tigrul), erou al multor misiuni in calitate de agent al Serviciilor Secrete Indiene, pleaca in Dublin pentru a inlatura un nou mister. Suspectat ca divulga secretele militare indiene, un vechi cercetator indian, actualmente profesor universitar in Dublin, devine centrul de maxim interes al Tigrului. Pentru a-si usura accesul catre viata profesorului, Salman Khan se imprieteneste cu Zoia (Katrina Kaif), menajera acestuia. Povestea se complica in momentul in care intre cei doi se infiripa o poveste de dragoste, aparent interzisa deoarece Zoia se dovedeste a fi agent secret al Serviciilor Secrete Pakistaneze. Iubirea lor, desi presarata cu intrigi, ii va atrage pe amandoi intr-o serie de momente in care culmineaza actiunea si suspansul.

Desi povestea de dragoste este previzibila, pe parcurs intrigile m-au facut sa ma indoiesc de un final fericit. In plus, Zoia aduce un farmec deosebit peliculei nu doar prin frumusetea ei, ci si prin felul in care si-a jucat rolul.

Alaturi de Amalia, la Vizionarea filmului Ek tha Tiger – Povestea Tigrului

Amalia Buhaev este bloggerita, blogul ei personal fiind amaliabuhaev.ro.

Filmul Ek tha Tiger – Povestea Tigrului va fi de vineri in cinematografe, fiind distribuit de BML Entertainment. Salutari MINUNATE tuturor!

3 thoughts on “Amalia Buhaev despre Ek tha Tiger – Povestea Tigrului

Lasă un răspuns