Urare de la Angry Birds. Angry Birds filmul.

Urare de la Angry Birds. Angry Birds filmul.

 

 

Am primit astazi, pe email, urmatoarea urare. Pana sa cititi acest articol mai departe va atasez urarea (colindul, cum vreti voi sa-i spuneti) Angry Birds:

Asadar, ce e cu aceste creaturi mici si dragalase cunoscute drept Angry Birds? Pai ele au aparut relativ recent, acum 6 ani, ca joc pentru IoS. Jocurile (ca nu vorbim doar de unul) au ajuns si pe celelalte platforme, existand acum chiar si versiuni pentru console.

Personal, Angry Birds a fost printre primele jocuri testate pe smartphone. E drept, mie mi se pare incomod si ciudat sa joci Angry Birds cu taste, Singura posibilitate ar fi sa ai laptop cu touch-screen. Mi se pare joc exclusiv pentru touch-screen. Oare cu controllerul de PS4 cum s-o juca?

Angry Birds

Acum vine partea interesanta: simpaticele personaje vor ajunge anul viitor si pe marile ecrane. Angry Birds filmul va intra in cinematografele de la noi din 13 mai, fiind adus in Romania de InterCom (produs de Sony). Detalii puteti afla de pe site-ul oficial, iar teaserul filmului este cel de mai jos:

Acum sa va zic 5 chestiuni pe scurt despre Angry Birds:

  • E foarte ciudat sa faci un film dintr-un joc unde aceste dragute pasarele sunt aruncate in diverse chestii cu scopul de a le distruge. Ele se sacrifica, nu e nimic siropos in joc. Iar aceste frumoase pasarele nu vorbesc intre ele, scot doar sunete de bucurie cand termini nivelul. Din acest punct de vedere mi le imaginam un fel de minioni, pasari folosite de altii in scopuri mai mult sau mai putin ortodoxe.

Angry Birds

  • Jocul e foarte nou. Nu radeti, dar joc de traditie inseamna Mortal Kombat, prezent pe consolele asiatice inca din anii 80. Sase ani e extrem de putin.
  • Are un public restrans. Chiar daca este prezent si pe PC, faptul pentru smartphone si tablete ii ingusteaza enorm publicul tinta.
  • Nu stiu cum arata statisticile oficiale, dar mie franciza mi se pare in scadere. Acum 3 ani toata lumea juca Angry Birds in mijloacele de transport ori la cozi. Ma rog, toti cei cu smartphone. Jocul a devenit acum demodat.
  • Totusi, un mare avantaj al filmului este potentialul enorm din punctul de vedere al materialelor promotionale: lumea deja cumpara tricouri, Angry Birds de plus si alte chestii cu aceste simpatice pasarele. E posibil ca fanii Angry Birds sa fie treziti din amorteala si sa ia cu asalt cinematografele.

Sa ne intelegem: filmul poate fi foarte bun (trailerul arata promitator), Sony face o treaba foarte buna din punct de vedere vizual (ma astept la efecte 3D de top), deci nu am nimic cu filmul. Iar faptul ca filmul va avea putine legaturi cu jocul poate fi un avantaj: da un grad mare de libertate celor care se ocupa de scenariu, regie si productie.

Ah, da, ca incepusem cu urarea Angry Birds: o urare foarte misto. Voi scrie un articol distinct despre colindele noastre vs colindele lor. Da, imi place colindul si imi place mai ales ideea lui. Candva eram innebunit dupa urarea de La multi ani cantate de Strumfi. Strumfii sunt febletea mea, aparand inainte de minioni.

Angry Birds filmul

Nu va urez sarbatori fericite, ne vom mai intalni pana atunci, insa va zic sa tineti minte filmul Angry Birds, ar putea fi o surpriza placuta 🙂 Salutari MINUNATE tuturor! 🙂

1 thoughts on “Urare de la Angry Birds. Angry Birds filmul.

Lasă un răspuns