Ansamblul rezidential Curtea Domneasca

Cand auziti de Curtea Domneasca la ce va ganditi? Nu, nu e vorba de vin, ala este Crama Domneasca. Este vorba despre Ansamblul rezidential Curtea Domneasca, un ansamblu rezidential aflat in topul dezvoltatorilor imobiliari din jurul Capitalei.

Cateva aspecte interesante legate de ansamblul rezidential Curtea Domneasca:

1. Initial, complexul rezidential a pornit ca un ansamblu de vile de lux, avand toate facilitatile (restaurant, cofetarie, pizzerie, piscina, terenuri de tenis). O vila a costat, initial, cam 3-400 de mii de euro (inainea venirii crizei). Acum ele au devenit accesibile oricui datorita preturilor mici.

2. Exista 4 tipuri de vile (Tip A, tip B, tip C si, incepand cu anul 2013, Tip D). Din pacate, vilele de tip A, ale mai mari si mai babane, s-au vandut deja toate. Diferentele sunt de dimensiuni, de arhitectura, insa nu si de confort. Cele mai mari sunt cele de tip A, iar cele de tip D, introduse ulterior, sunt pentru cei cu buget redus.

3. Localizarea geografica: foarte aproape de Bucuresti (2.5 KM, pe dreapta de la Soseaua de Centura, in localitatea Domnesti, de unde vine si denumirea complexului).

4. Ce v-am zis deja, insa simt nevoia sa repet, este ca vilele sunt terminate (in afara de cele din categoria D), iar preturile sunt foarte accesibile. Chiar mi-as dori sa locuiesc intr-o vila cu toate facilitatile, chiar daca pentru asta ar trebui sa scot din buzunar un pic mai multi bani. Daca s-ar rezolva, cumva, si problema din traficul bucurestean probabil ar alege mult mai multi aceasta solutie.

Mai trebuie sa zic ceva despre ansamblul rezidential Curtea Domneasca? Da, inca 2 chestii, scurte de tot:

1. Imi place ideea asocierii cu o curte domneasca. Habar n-am daca domnitorii de pe vremuri traiau in aceleasi conditii (pizzerie sigur nu aveau, asta-i cert), insa in localitatea Domnesti chiar nu avea cum sa se cheme altfel. Oricum, suna mai bine LOCUIESC IN CURTEA DOMNEASCA decat LOCUIESC LA UNIREA. Pe bune, Unirea, oricum ati lua-o, suna destul de comunist. Asta chiar daca in sufletul meu imi doresc o noua (re)unire.

2. Sunt curios cat de repede isi vor da seama snobii mari ai tarii ca Pipera nu ofera conditii (si oricum e urat pozitionat, la modul cel mai serios vorbind) si vor migra catre alte colturi ale periferiei capitalei. Pe bune: ce-o vedea lumea la Pipera aia chiar nu-mi dau seama. Eu vad doar fite multe si confort putin (stiati ca unii INCA nu au apa curenta? #pebune).

Cam atat despre ansamblul rezidential Curtea Domneasca. Pentru mai multe detalii intrati la ei pe site si luati-le vilele cat mai repede. Salutari MINUNATE tuturor!

Lasă un răspuns