Anvelope vara

Nu-i asa ca va minuneaza ideea romanilor cu anvelope vara respectiv anvelope iarna? Anvelope iarna obligatorii, anvelope vara nu. Om avea noi ierni mai friguroase si mai viscolite ca altii? Sau poate om avea mai multe accidente. Habar n-am.

Si ce frumos stau politistii pe zapada asteptand sa pice cate un sarantoc in plasa lor. Pai da, ca nu pica-n plasa aia bogati. Aia au bani de cauciucuri de iarna. Pica ai saraci pe care i-a prins ninsoarea in trafic. Si n-aveau saracii bani de anvelope iarna, ca e scumpe.

SI profitorii de la serviceurile auto cat profita. Si cu montatul si cu depozitarea. Iti dau bani sa mi le montezi, sa mi le tii. N-oi vrea ca undeva, candva, sa-ti dau bani sa mi le si folosesti (altfel cine stie ce se intampla cu ele).

Noroc ca eu personal n-am masina. Altfel pana acum sigur m-as fi certat in trafic cu vreun politist. Desi daca stau sa ma gandesc as fi avut mai multe (MULT mai multe) subiecte de bloggerit. Asta e scopul final, nu? ­čÖé

Salutari minunate tuturor !

ps: Ma prinsese ninsoarea la karaoke. Cum am iesit erau numai masini de politie. La panda. Politia romana in actiune. BD pe ninsoare . Doamne ce oameni… (cu constinta civica adica…)

Las─â un r─âspuns