De la altii: Aplica online pentru un job la Arabesque

Aplica online pentru un job la Arabesque

 

In ultima vreme foarte multe companii prefera sa apeleze la platforme speciale pentru locurile de munca. Ce-i drept aici isi pot depune CV-ul foarte usor mii de oameni care doresc sa se angajeze cat mai repede. Poti aplica si tu oricand la un loc de munca prin intermediul platformelor eJobs sau bestjobs. Pe aceste platforme am gasit si oferte cu locuri de munca de la Arabesque. Acesta este un retailer romanesc care isi desfasoara activitatea inca din anul 1994 cand eu m-am nascut. As putea sa spun ca afacerea a luat nastere o data cu mine. 22 de ani de activitate la nivel inalt nu este foarte usor. Arabesque se conformeaza noilor trenduri si pune anunturi cu locuri de munca si in mediul online.

Si eu sunt interesat sa ma angajez la o firma care vinde materiale de constructii. Am lucrat cativa ani in domeniu si le pot recomanda oamenilor cele mai bune produse. De cele mai multe ori am folosit materiale de constructii chiar de la Arabesque. Au preturi mici si produse de calitate. Asta este exact ce cauta fiecare persoana care vrea sa renoveze casa sa isi construiasca una noua.

Daca si tu cauti un loc de munca, atunci iti recomand sa te uiti peste joburile pe care le-au postat si Arabesque pe aceste platforme online. Ai multe joburi la Arabesque pentru care poti depune CV-ul. Din ce am observat sunt si acum 3 oferte active pentru care au aplicat peste 1000 de oameni. Deci forta de munca este, acum este nevoie doar de locuri de munca pe masura. Cei de la Arabesque au salarii bune si toti angajatii lor sunt multumiti. De curand au mai angajat 100 de oameni in Pitesti acolo unde au deschis un nou magazin cu materiale de constructii si finisaje. E bine ca se dezvolta foarte mult in Romania fiindca astfel se creaza mai multe locuri de munca.

arabesque

E bine sa fie multe joburi la Arabesque la care sa putem aplica cu totii. Eu o sa aplic pentru un post de gestionar depozit ca sa incep mai de jos. Cu cat invat mai multe locuri pot sa ma propun pentru un post de conducere in care sa coordonez ce se petrece in depozit sau alte activitati similare. E bine sa ai viziuni asupra lucrurilor care urmeaza sa le faci si sa iti propui un target bun dar si realist. Aplica online pentru un Job la Arabesque! ACUM!

Lasă un răspuns