Articol despre videochat

Emile, ce pregatesti acolo? Iar vreun articol despre videochat?

Emile, al catelea articol despre videochat este asta?

Emil scrie bine, are subiecte bune; insa din cand in cand mai tranteste un articol despre videochat.

Emile, un articol despre videochat cand mai scrii?

Toate aceste reprosuri mi-au venit, constant, pana acum. Unii nu vor ori nu pot sa inteleaga ca si videochatul este subiect despre care poti scrie pe blog. Un studio videochat nu este deloc un loc neinteresant pentru cititori.

Despre ce se intampla cand scrii despre videochat (ma rog, in general, despre subiecte deochiate) am scris pe Emilcalinescu.eu. Aparent, ai mai multe dezavantaje. Aparent, mai mult pierzi decat castigi.

Si tocmai asta ma motiveaza pe mine. D-aia scriu. Asta este al II-lea articol despre videochat scris azi. NU mai vreti sa scriu despre videochat? E o provocare? Eu voi scrie.

Voi scrie despre videochat. Voi scrie despre masaj erotic. Voi scrie despre sex shop. Heitarii, fie ei pudici, religiosi ori pur si simplu invidiosi, pot sa critice cat doresc ei. Nici macar motivele lor nu ma intereseaza.

Sunt blogurile mele, scriu despre ce vreau, am motivele mele sa scriu despre subiectul X si sa NU scriu despre subiectul Y. Nu trebuie nici sa ma justific, nici sa imi cer scuze.

De ce am scris, totusi, acest articol? Un alt articol despre videochat. Pai as spune ca din 3 motive:

1. Ca sa ma laud. Ma laud cu inca un articol despre videochat.

2. Ca sa fac in ciuda dusmanilor. Stiti voi, cei care ma vor injura, direct ori indirect, din cauza acestui articol.

3. Pentru SEO. Lumea cauta pe cuvantul cheie Articol despre Videochat, iar eu mi-am optimizat articolul pe asa ceva. Articol despre videochat, na, ca trebuie sa mai repet sintagma asta de cateva ori.

Daca vrei sa ma injuri nu ai decat. Esti liber s-o faci, cum eu sunt liber sa ma lase rece ceea ce spui tu. EU mi-am terminat al meu articol despre videochat. Salutari LIBERE tuturor!

8 thoughts on “Articol despre videochat

  1. Foarte util acest post mai ales ca vorbeste despre un set de informatii mai putin cunoscut in tarisoara noastra si anume videochat-ul. Acesta este un subiect inca tabu pentru multe persoane din aceasta tara, dar asta nu sinonim cu faptul ca activitatea de videochat nu este una morala, ba din contra totul este pus la punct de legile existente in tara noastra. Este foarte util ca din acest post putem afla mai multe aspecte despre acest subiect, deoarece numai in aceste conditii tinerele studente vor avea ocazia sa afle situatia reala despre videochat. Totul este legal, si datorita acestui post putem afla si alte informatii importante despre videochat. Mai asteptam articole la fel de informative si cu siguranta voi mai accesa acest blog deoarece posturile de aici sunt foarte bine scrise, ceea ce ma face sa devin un cititor al acestui tip de portal Servus!

  2. Ai dreptate, poti scrie despre videochat chiar si de 10 ori pe zi, lumea este interesata de astdel de subiecte, dar sa stii ca din punct de vedere SEO ai umplut articolul cu respectivul cuvant cheie, asa ca Google il va considera spam. Trebuie respectata o densitate, nu e chiar asa de simplu de manipulat acest motor de cautare.

  3. Vreau sa va spun ca nici unul nu are dreptate dintre voi. Cuvintele cheie sunt importante si inca mai dau rezultate in forma in care sunt expuse., doar ca sunt blod-uite toate si nu e ok. Ca si cititor nu ma simt chiar incantat sa citesc un asemenea articol. Trebuie sa fie o poveste sa ma atraga. Bafta pe viitor.

  4. Sincera sa fiu, eu ma bucur de cate ori citesc cate un articol despre videochat, fie ca este de bine sau de rau. De ce? Pentru ca imi dau seama ca lumea a inceput sa deschida ochii larg si sa nu mai priveasca acest domeniu ca pe un subiect tabu. 😛
    Personal, am 2 prietene care fac videochat la un studio din Bucuresti (www.charmstudios.ro) si le merge super-bine! 😛

  5. Cu siguranta este cel mai bun articol despre videochat citit de mine pana acum. Dar cum sa te injur? Tocmai am primit o lectie super importanta despre SEO. Ai mentionat articol despre videochat de cateva ori iar motoarele de cautare au decis: este continut de calitate! Trebuie sa rankeze la cautari pentru „articol despre videochat”. :)) Numai bine 😉

  6. Bun articol :)) Sunt prea multe persoane care nu stiu in ce consta de fapt videochat-ul. Hai sa le deschidem ochii.

  7. Un adevarat articol despre videochat! Bravo, asa se face un articol despre videochat. Bineinteles, Google s-ar putea sa aiba alta parerea despre aceasta supra optimizare, insa ce conteaza… este un articol despre videochat super fain 🙂

Lasă un răspuns