Avantajele unei florarii online

Printre ultimele domenii in care magazinele virtuale au intrat in Romania se numara florariile. Romanul s-a obisnuit sa-si cumpere telefon de pe internet, s-a obisnuit sa-si cumpere aspirator, s-a obisnuit sa-si cumpere haine. De ce nu si flori? Acum au aparut florariile online, despre care voi scrie in continuare. Intai, voi vorbi despre avantajele unei florarii online, urmand ca apoi sa va dau si un exemplu. Nu singura florarie online de pe piata, insa printre cele mai celebre existente. Asadar, sa vedem acum care sunt avantajele unei florarii online:

1. Economisesti timp. Este acelasi argument care se aplica tuturor cumparaturilor facute pe internet. Timpul este principalul argument Nu singurul, insa principalul. Din acest motiv este important ca magazinul online ales sa faca livrarile rapid, la timp si la costuri cat mai mici. Daca sa fie livrarea gratuita sau nu este alta discutie, o voi face, probabil, in alt articol.

2. Ai o gama mult mai variata de produse. Nicio florarie clasica nu va avea o gama atat de variata de produse.

3. Poti face comenzi mari, pentru evenimente speciale, gen nunti ori botezuri. Iar comenzile, indiferent de cantitate, sunt livrate acasa. Gratuit sau nu.

3. Aranjamentul floral este unul de exceptie. Nu-s eu cel cu simt estetic atat de dezvoltat, deci aici las pe altii sa se pronunte. Daca vom compara cu tigancile de pe marginea drumului s-ar putea sa fie diferenta mult mai sesizabila. Oricum, cica ar exista.

4. Pretul nu este foarte mare, numarul comenzilor fiind unul extrem de mare. In plus, nu se plateste chirie pentru spatiu, deci se compenseaza cumva costurile.

5. Un argument pe care, poate, n-ar trebui sa-l dau: cumpararea florilor de pe marginea drumului, de la floraresele de ocazie, incurajeaza evaziunea fiscala. Ati vazut vreodata vreo astfel de florareasa dand factura fiscala? Nu iubim statul roman, insa toate aceste mici evaziuni ne fac, per total, noua un rau. Iar daca pretul este acelasi (ori chiar mai mic) in cazul cumparaturilor LEGALE, de ce sa nu le alegem pe acesta din urma?

6. Poti face surprize persoanei dragi, trimitandu-i flori la usa de ziua ei ori de o zi speciala. Asa, ca-n filmele siropoase americane. Nu, nu ma refer la situatiile in care trimiti o bomba in flori, aceasta optiune NU exista in florariile din Romania.

7. Iti amintesti acum ca e ziua persoanei dragi peste 7 zile, deci comanzi d-acum un buchet de flori. In 7 zile sigur uiti. Plata o faci tot acum, atunci doar vei raspunde la telefonul de multumire (Daca tu esti la servici). Frumos, nu?

Acum trebuie sa va zic, pe scurt, si de floria.ro. Este cea mai celebra florarie online, are o gama variata de produse, face livrari din alea speciale, programate, si are transportul GRATUIT. Daca prietenei tale ii plac florile, este o solutie buna. Mai ales ca acum urmeaza 3 date cheie in calendar: 24 februarie, 1 martie, 8 martie. Nu sunt de acord cu 14 februarie, o sarbatoare kitchoasa, din import, dar 24 februarie e ok. E de-a noastra zic.

Acum ajutati-ma si voi: care ar mai fi avantajele unei florarii online? Ziceti si voi cateva ­čÖé Salutari MINUNATE tuturor ­čÖé

One thought on “Avantajele unei florarii online

Las─â un r─âspuns