Bancuri OSCAR 2013

Cum v-am obisnuit – evenimentul si bancurile. Astazi, Cele mai MINUNATE bancuri Oscar 2013:

Life of Pi a câștigat o grămadă de Oscaruri de care nu-i pasă nimănui. Un fel de premii de Miss Popularitate la concursurile de Miss. E drept, n-a luat doar premii de consolare, scroll down.

Bradley Cooper și-a luat mama la Oscaruri. Ce coincidență! Și Remus Cernea tot cu maică-sa le-a văzut!

Lev Tolstoi a luat și el un Oscar neimportant pentru Anna Karenina (ne e rușine să spunem că acel film în sine a luat vreun premiu, ne scuzați).

(sursa : kmkz.ro )

Tot de la kamikaze, dar de pe fb:

Foarte bun momentul de la Oscaruri cu Ted, aproape la fel de bun pe cât de prost a fost filmul.

Ion Iliescu: „Sunt mâhnit că o acțiune de tip violent a câștigat Oscarul în fața prietenului meu Abraham Lincoln. Păcat că nu m-a ascultat: îi aranjasem de atunci să lucreze cu Sergiu Nicolaescu”

Prezintă și sclavi la Oscarurile astea, unde s-a ajuns! Următoarea chestie care trebuie să se întâmple este să vedem un președinte negru al Statelor Unite, geez!

Vești bune: Life of Pi promite să câștige toate Oscarurile de care nu-i pasă nimănui.

Hazmedia pe facebook:

Oscarurile Romanesti. Printre castigatori:

Victor Ponta – Cel mai bun politician in rol secundar
Fan Curier – Pentru cea mai buna distributie
Calul – Pentru cea mai buna carne de vita

Mai mulţi actori cunoscuţi au declarat că nu pot să fie prezenţi la ceremonia de decernare a premiilor Oscar, pentru că s-au uitat toată noaptea la preselecţia pentru Eurovision. În schimb, Osama Bin Laden a fost prezent, pentru că nu putea rata un film, bazat pe fapte reale, despre asasinarea, în realitate, a lui Osama Bin Laden.

Ang Lee, regizorul filmului “Viaţa lui Pi”, a declarat că spera să cîştige marele premiu dar nu se va da bătut, urmînd să încerce cu alte filme precum: “Maşina lui Pi”, “Casa lui Pi” sau “Nevasta lui Pi”.

(sursa: Catavencii )

O actrita de la Hollywood povesteste unei proaspete cunostinte, venite in vizita, cum s-a cunoscut cu un regizor celebru.
– Chiar din primele momente, mi-a spus: „daca ma asculti si faci exact ce-ti spun, iti garantez, draga mea, ca in maximum un an vei avea un Oscar”.
– Si?
– Si chiar asa a fost.
Apoi se intoarce si striga:
– Oscar, fii cuminte, nu-ti mai baga degetele in nas!

I: Care sint cele mai mari sarbatori ale evreilor?
R: Sabatul si Oscarul.

(sursa: realitatea.net )

de pe twitter:

Retweeted Lucian Mindruta (@LucianMindruta):

Ma duc sa ma culc, va rog sa dati Oscarul si fara mine. SI tot cui nu merita, ca de obicei, bine?

Inchei cu articolul meu preferat, semnat Auras Mihai. Citez 3 premii OscAuras:

Premiul “Sora-lui-Bear Grills si Robin Hood aveau o fata” se acorda filmului “The Hunger Games“, un fel de “Panemistii au talent”, cu deosebirea ca cei care nu castiga premiul cel mare …mor in chinuri.

Al doilea mare favorit al anului, castigatorul premiilor “Doi scheleti stateau in barca“, “N-ai inteles nimic, e o metafora“, “Oricine poate fi imblanzit, daca ii dai de mancare, urli si il ameninti cu sulita” se duce catre “Life of Pi” un film despre un indian care a evadat de la call center direct in gura lupului tigrului. Un film cu atatea mesaje amestecate intr-o singura barca incat poate avea 3,14 variante diferite de intelegere si interpretare.

Premiul “Tu esti Django? Da, imparate, am venit ca sa te-mpusc. Bang-bang, you’re dead!” se acorda pentru “Django Unchained“, un film cu atat de mult sange rosu pe fundal alb, incat ai crede ca Tarantino e dinamovist.

Si ultima gluma, venita pe mail (mail anonim). Citez:

uite-te atent pe lista castigatorilor la Oscar. n-o fi turcescu si pe acea lista?

Eu am cautat si n-am gasit. Da cine stie, listele astea se pot schimba…

Salutari MINUNATE (si de OSCAR) tuturor 🙂

Lasă un răspuns