BMW nu e doar pentru cocalari si vitezomani

BMW nu e doar pentru cocalari si vitezomani

 

Am spus de atatea ori, atat oral, cat si in scris, ca romanii sunt dati (prea usor) pe spate de lucrurile facute in Germania. Tot ce e facut in Germania e din start bun, nu are cum sa faca neamtul ceva prost.

Totusi, in ultima vreme (cativa ani buni) e la moda alta expresie: marcile Mercedes si BMW au fost confiscate de catre cocalari.

Un amic, mai demult, imi spunea cum lui a ajuns sa-i fie rusine sa-si cumpere asemenea masini din cauza asocierii cu cele 2 categorii de persoane. „Am Volvo, am Skoda, am Volkswagen, am Opel, de ce mi-as lua BMW? De ce sa-mi fac praf singur imaginea?”.

Pe moment, nu am stiut ce sa-i raspund, insa, daca stau sa ma gandesc, lucrurile sunt destul de grave. Ce vina are BMW ca in Romania niste persoane dubioase si rau-famate au inceput sa circule cu aceasta masina? Ce vina are Mercedes ca a ajuns simbolul noilor imbogatiti ai tranzitiei?

Acum, un argument sa zicem valid al celor care nu vor BMW este pretul pieselor de schimb. Cum sa dau o caruta de bani pe o amarata de piesa? Cat de adevarata este aceasta prezumtie?

Service BMW

Pai, se pare ca si asta este un lucru fals. Dau 3 argumente:

  1. O masina buna nu are nevoie PREA DES de drumuri la service.
  2. Multe BMW-uri vin in Romania la mana a doua. Ati vazut vreodata cate mii de kilometri au? Ar rezista atatia kilometri alte masini?
  3. Exista masini cu piese de schimb mult mai scumpe. De exemplu, cele asiatice.

Service Masini BIMMER BMW

Acum, daca sunteti in cautarea unui loc unde puteti sa va reparati frumoasa masina, puteti apela cu incredere la Bimmer Service, care se gaseste la adresa Str. Brebenei Nr. 20 Sector 5 Bucuresti. Mergeti acolo si spuneti cat v-a costat.

Revenind la titlu si la problema initiala, motivele pentru care-ti cumperi un BMW sunt multe si au vaga legatura cu viteza ori cu motivele cocalarilor. E vorba de confort, e vorba de fiabilitate, e vorba usurinta cu care se conduce aceasta masina. Da, poate fi vorba si mandria de a avea o astfel de masina. Totusi, de cand a-ti lua o masina pe munca ta este un lucru rusinos?

In plus, vitezomanii, daca e sa-si doreasca o masina, au o gramada de alte marci la dispozitie. Daca e sa ma intrebati pe mine, BMW e o masina SERIOASA.

Cam atat despre BMW, cam atat despre BIMMER SERVICE. Salutari MINUNATE tuturor!