Cadouri de 1 martie

Astazi este 28 februarie, deci mai este o zi pana la 1 martie. Martisorul, acel kitch cu snur alb-rosu, este doar de forma. El trebuie insotit, invariabil, si de alte cadouri mai mult sau mai putin scumpe. Cu cat mai scumpe, cu atat mai bine. Va dau cateva exemple si sugestii de cadouri:

Genti piele. Dupa o iarna grea, in care a purtat cizme groaze si lungi, acum s-a facut mai cald, asa ca s-au schimbat incaltarile. Geanta asemenea, ca doar n-oi vrea sa poarte geanta de anul trecut. Tu trebuie sa-i iei una de piele, sa arati nu numai ca ai bani, dar asa e frumos. Nu se poate altfel.

– Rochii. Dupa o iarna geroasa, in care frumoasele femei si-au ascuns corpurile in haine groase, iar picioarele in niste pantaloni grosi, acum a venit timpul sa arate ce au. Rochia este ideala acum, primavara. E drept, este mult mai greu de ales decat o geanta, dar daca nimeresti esti norocos. Prin magazinele clasice va fi coada, asa ca va sfatuiesc sa incercati varianta online. De exemplu, puteti incerca Rochii online Matar.ro.

– Bijuterii. Astea merg tot timpul, nu doar primavara. Doar ca primavara ai avantajul ca s-ar putea sa fie mai vizibile. In fond, d-aia le poarta, sa le vada lumea. Si sa vada lumea si ce darnic esti tu, ca barbat. E si asta un scop in sine, nu?

– Pantofi. Gata cizmele, pana in noiembrie trebuie puse la pastrare. Acum este randul pantofilor, cat mai multi, cat mai diferiti, cat mai scumpi. La moda cica ar fi Pantofi stiletto negri cu platforma, eu nu sunt chiar la curent cu moda feminina, asa ca nu pot decat sa transmit ce am aflat.

V-am dat indeajuns de multe sugestii de cadouri? Acum este randul vostru. Iar daca vreti sa fiti in ton cu traditia, puteti pune o funda alb-rosie cadoului. Ii da un aer mai de martisor. Salutari PRIMAVARATICE tuturor!

Lasă un răspuns