Cadouri de Paste – 3 idei misto

Cadouri de Paste – 3 idei misto

 

 

Pentru Cadouri de Paste lumea cutreiera magazinele in lung si-n lat. Nu e nimic grav, de multe ori imi place si mie sa merg prin magazine. Doar ca nu toti au timpul pe care-l am eu, asa ca apeleaza la solutiile online.

In continuare, va voi da 3 idei misto, la care sa va ganditi cand cautati Cadouri de Paste. Toate sunt din acelasi loc, de la acelasi magazin online. Asadar:

Gratare

Nu e o rusine sa faci un astfel de cadou. Dimpotriva. Sa faci cadou chestii de bucatarie e rusinos, insa gratarul este o chestie eminamente sociala. Si, daca sunteti narcisisti ca mine, puteti gandi asa: de cadoul asta beneficiati, indirect, si voi. O investitie pentru viitorul vostru #cumarveni

Drone

Cel mai de fita cadou pe care-l puteti face. Unii ar zice ca inutil, da’ nu-i chiar asa. Tine de imaginatia celui care primeste. Ideea e ca trebuie ca el sa-si doreasca asa ceva. Nu as face cadou o drona unuia care nu e deloc pasionat de chestii de genul. Ori unui pustan de clasa a VIII-a. Am, insa, cativa prieteni care ar aprecia mult un astfel de cadou. Pacat ca nu am banii necesari sa le fac asemenea cadouri.

Lego

Este brandul care nu a suferit vreo alterare de-a lungul anilor. Este brandul cu care te mandresti si la 8 ani, si la 16 ani, si la 30 de ani. Poti sa construiesti un LEGO, sa te uiti la filmele Lego, sa te joci pe consola un joc LEGO, iar toate astea le poti face la orice varsta. Lego este cadoul ideal pentru copilul din tine.

Ce au in comun toate acestea? Pai se gasesc la magazinul online dwyn, loc in care, pe langa ele, poti gasi cele mai noi device-uri, dar si telefoane vechi, clasice, foarte apreciate de generatia a III-a. Daca vrei sa iei un telefon cu taste, a carui baterie sa tina zile intregi, aici este locul.

Eu v-am dat idei de Cadouri de Paste, acum e randul vostru. De la voi nu astept idei, ci cadouri. Nu sunt mofturos, accept orice 😀 Salutari MINUNATE tuturor!

5 thoughts on “Cadouri de Paste – 3 idei misto

Lasă un răspuns