Capitolul 13 – Parfumul potrivit

Capitolul 13 – Parfumul potrivit

 

Cristian avea o istorie interesanta si ciudata cu parfumul. Pe aceasta a povestit-o, in mai multe randuri, pe propriul blog. Povestea era, insa, fara sfarsit, pentru ca de fiecare data aparea un element nou.

Intai si intai, inceputul nu ii era deloc favorabil lui Cristian: el nu a folosit mult timp PARFUMURI. Nu, sa nu intelegeti ca era un nespalat. Nu, dimpotriva. Doar ca el a cosiderat mult timp faptul ca deodorantul este DE AJUNS. Cum adica, sa dai PESTE DEODORANT cu un parfum?

El avea teorii cu mirosul natural al fiecaruia. Prefera sa treaca pe langa o tipa si sa nu simta de la o posta mirosul vreunui parfum. Considera ca asta e ceva artificial.

Initial colegii ii faceai tot felul de parfumuri cadou. Asa a inceput sa le foloseasca. Si sa le stie. Si a inceput sa-i placa ideea.

Dupa ce a venit in Bucuresti si-a dat seama ca trebuie sa-si dea cu parfum. Trebuia sa puta frumos, cum ii placea lui sa spuna. Era expresia lui preferata.

De testat a testat toate parfumurile posibile. Fie ca le primea cadou, fie ca le primea sponsorizare, fie ca le cumpara, lui ii placea sa testeze.

Cea mai misto poveste legate de parfumurile primite era una … a dracului. Era vorba despre parfumul Antonio Banderas Diavolo.

Il primise de la piarista a unui distribuitor de filme, stiindu-i pasiunea pentru Banderas. Aflase ca un magazin de parfumuri online avea o intreaga gama de parfumuri Antonio Banderas. Asta se intamplase la o vizionare de dimineata, cu ocazia zilei de infiintare a blogului sau. Seara, Cristian fusese la teatru, la Ziua bloggerilor, unde un hater constant de-al sau i-a daruit ACELASI PARFUM. Ulterior a inceput sa glumeasca: daca o piarista si un hater imi daruiesc acelasi parfum, inseamna ca acesta trebuie sa-mi fie parfumul. Nu se spune ca singurele calitati sunt cele recunoscute de dusmani?

Ulterior, dupa alte incercari esuate, a revenit la acel parfum. I s-a parut cel mai bun pentru el.

Apoi si-a amintit ca PRIMUL parfum folosit, la PRIMA intalnire pe care o avusese cu o fata, la 16 ani, a fost tot unul cu iz cinefil: James Bond 007. E drept, intalnirea aceea a decurs prost, Cristian dand vina pe parfum. Desi isi amintea de el si recunostea ca pute frumos, nu voia sa-l mai foloseasca vreodata. Ii aducea ghinion.

Despre parfumul Diavolo spunea, de fiecare data, ca este parfumul potrivit. Cand era laudat mirosul pe care-l emana, spunea, mandru: Miros a cinefil!

E drept, il tentase la un moment dat sa-si scoata un parfum propriu. Si-a dat seama ca un Parfum Manea ar fi sunat urat in ochii multora. Candva, totusi, isi propusese sa aiba un parfum propriu.

Capitolul 13 – Parfumul potrivit este inscris in cadrul competitiei Super-Blog 2014. Daca vreti sa-l ajutati pe Cristian Manea in competitie aveti cele 4 optiuni: like, share, comment, retweet. Cele 4 NU se exclud. Salutari SUPERblogosferice TUTUROR!

2 thoughts on “Capitolul 13 – Parfumul potrivit

Lasă un răspuns