Capitolul 23 – Degete de blogger

Capitolul 23 – Degete de blogger

 

Cristian este o persoana care-si petrece extrem de mult timp in fata laptopului. Laptop, pc mare, nu conteaza. El sta enorm de mult timp in fata lui, considerand ca laptopul este un fel de extensie a sa naturala.

Fiind maniac al curateniei, el isi sterge tastele de minim 2 ori pe zi. Inainte sa foloseasca laptopul, dar si seara, cand l-a inchis. Nu suporta praful, o tastatura prafuita fiind ceva ce nu suporta.

Cand mai merge pe la diverse institutii ori firme, face de fiecare observatie celor de acolo cand vede asa ceva. La un moment dat, se duce la o banca si vede o frumoasa domnisoara in fata unui calculator extrem de murdar. Domnisoara era, in mod uimitor, fan al blogului sau.

– Sunteti Cristian Manea, bloggerul?

– Da, eu sunt. Dar nu mai imi vorbi, te rog, la plural.

– Dar va respect. Si oricum asa suntem indrumati aici, sa le vorbim cu dumneavoastra tuturor clientilor.

– Ok, eu te rog sa-mi vorbesti la singular. Ma simt batran.

– Am inteles. Cu ce te pot ajuta?

– Uite, de exemplu, ai putea sa imi spui, inainte de problema mea efectiva de la banca, de ce folosesti o tastatura atat de jegoasa?

– Nu a venit azi femeia de serviciu. E in concediu…

– Ai niste degete frumoase, niste unghii la fel de frumoase. Chiar nu ti-e scarba sa atingi acele taste extrem de gretoase?

– Stii, nu e responsabilitatea mea…

– Sigur ai o carpa. Faci rost. Si stergi jegul ala de pe tastatura. Serios, uite ce unghii frumoase ai. Si extrem de frumos colorate. Ce oja folosesti?

– Sa nu-mi spui ca te pricepi la oja?

– Oja Farmec?

Farmec? Lasa-ma sa ghicest: Lacuri Farmec Collection 2014.

– De unde ai stiut?

– D-asta foloseste si Anca.

– Anca?

– Prietena mea.

– Aa…

– Te-am dezamagit? Da, nu sunt singur.

– Nu. Doar ca nu stiam…

– Iti plac produsele Farmec? Aceste lacuri Farmec sunt preferatele Ancai…

– Sincer, imi plac foarte mult. Si ca pret, dar sunt si calitative. Si au extrem de multe culori. Mie-mi plac culorile.

– Si lucrezi intr-o banca…

– Da, nu ma lasa ei sa ma imbrac cum as vrea eu…

– Acum ma ajuti in problema cu care am venit? Ca la banca vin cand am probleme…

– Spune-mi.

– Mi-a expirat cardul.

– Ah, nu e chiar o problema. Imediat rezolvam…

De altfel, inainte s-o cunoasca pe Anca, si-o imagina stand in fata laptopului, picior peste picior, in niste pantalonasi scurti, cu niste degete extrem de lungi si sexy, cu unghiile facute, scriind acele articole superbe. Ii vazuse cateva poze, deci imaginea sa era extrem de apropiata de realitate. Iar atunci cand a vazut-o, printre complimentele facute a fost si: ai degete de blogger. De altfel, si el avea degetele lungi si subtiri, laudandu-se de multe ori ca alea sunt, cu adevarat, degete de blogger.

Anca, pe de alta parte, a inceput sa-si faca unghiile mai des, stiind pasiunea lui Cristian. Uneori se apuca dimineata sa-si faca unghiile. Se trezea inaintea lui, isi facea unghiile, pornea laptopul, iar cand Cristian se trezea o gasea cu unghiile facute, scriind un articol. Ii placea la nebunie sa stea si sa se uite la ea. Zicea ca acea imagine il inspira.

De multe ori, Anca glumea pe tema asta, spunand ca prietenul ei nu se uita la sanii ei, ci la degetele ei. Ca ar fi luat-o chiar daca ar fi avut sanii mici, pentru degetele ei lungi, subtiri si gratioase. Nu era chiar departe de adevar, desi Cristian infirma, cu jumatate de gura ce-i drept, aceste lucruri.

Intr-adevar, in cateva articole vorbise, cu jumatate de gura, despre importanta acestor detalii. Spunea ca la o femeie conteaza nu doar sanii, picioarele si fundul, ci ca sunt multe alte aspecte care fac o femeie frumoasa. Degetele, unghiile, zambetul, parul …

O intamplare amuzanta avusese loc intr-una dintre primele zile cu Anca. Aceasta era intr-o mare intarziere, spunand, la un moment dat, ca ar putea sa nu isi mai faca unghiile, ca sa economiseasca timp. Cristian, revoltat, i-a zis ca mai bine intarzie o ora decat sa mearga ea cu unghiile nefacute. Cristian, ulterior, se rusina cu acel moment, insa Anca a inteles atunci cat de importante erau unghiile pentru el.

Capitolul 23 – Degete de blogger – articol inscris in competitia Super-Blog 2014. Daca pentru Cristian Manea degetele si unghiile sunt extrem de importante, pentru voi cum sunt? Astept raspunsurile voastre aici, cum de altfel le asteapta si Cristian. Pe care il puteti ajuta si prin like-uri, share-uri si retweet-uri. Salutari SUPERblogosferice tuturor!

 

5 thoughts on “Capitolul 23 – Degete de blogger

  1. In sfarsit un barbat care afirma faptul ca femeia nu este compusa doar dintr-un fund mergator si sani si ca mai are si alte calitati. O bucurie si mai mare este sa citesc astea la tine, Emil. Felicitari pentru articol, foarte interesant. 😀

      1. Tu esti autorul si in general scrii din fapte reale. Poti tu spune ce vrei. Eu, cititor fiind, pot sa gandesc oricum despre tine si azi m-ai surprins placut! 🙂

Lasă un răspuns