Capitolul 24 – Stimate domn SuperBlog

Stimate domn SuperBlog,

 

Numele meu este Cristian Manea. Nu stiu daca ma cunosti. Eu pe tine te cunosc, te apreciez si te vreau presedinte. Am vazut anuntul tau privitor la postul de consilier de campanie. Mi se pare extrem de tentant.

Acum, e foarte greu sa te conving sa ma alegi pe mine drept consilier de campanie. Stiu ca sunt atatia doritori, atatia fani sinceri, care te-ar urma oricand si oriunde. Care sunt argumentele mele principale? Pai ele sunt in numar de trei:

1. Sunt entuziast si urasc tradatorii. Nu as putea trada. In veci. Ce fac, fac din suflet. Altii or fi mai buni decat mine, mai destepti, mai experimentati, dar esti sigur ca joaca in echipa ta?

2. Am avut atatea si atatea campanii in online. Stiu sa promovez produse, stiu sa promovez oameni. M-am promovat pe mine atata timp.

3. Zona politica nu imi este straina. Candva, demult, am studiat-o in facultate si apoi am urmarit-o constant. Am comentat-o la tv, m-am implicat prin vot, dar si incercand sa conving lumea sa voteze.

Momentan, ca „Teaser”, iti propun doar un slogan de campanie. Avand in vedere ca te numesti SuperBlog Ionescu, iti propun 3 sloganuri de campanie. Toate trebuie sa se bazeze pe cuvantul SUPERB. Asadar, propun:

– Nu sunt un ESCU oarecare. SUPERBlog IonESCU!
– Un presedinte SUPERB(log)
– De Craciun tara nu doreste SUPERBrazi. De Craciun tara doreste un Presedinte SUPERB(log)! (ca slogan pentru clipurile video)

afis superblog
Nu se vede, dar in cod se poate verifica: poza NU este .PSD #pebune

Sper, totusi, ca nu vei angaja pe altcineva care sa-mi fure ideile. Sincer iti spun, nu ti-ai face deloc un bine: a mai fost unul, acum ceva ani, care plagia tot: sigle, simboluri, lucrari de doctorat. A pierdut rusinos alegerile, ca la fotbal: avea 4-0 in tur, iar in retur a jucat mai prost decat Dinamo cu Foresta.

Stimate Domn SuperBlog, daca nici asa nu te-am convins, te mai anunt ceva: un consilier profesionist lucreaza cu orice candidat. Asa ca eu zic sa ma iei daca nu vrei ca al tau contracandidat sa nu aiba vreo campanie SUPERBA. E doar un sfat.

Ah, si inca ceva: competitia aia pe care o organizezi si pe care, in mod narcisist, ai botezat-o ca pe tine, are niste parteneri care te-ar putea trage in jos in cursa electorala. Iti dau un singur exemplu: RomaniiStiuRomaneste.wordpress.com poate fi considerat un site extrem de sovin. Adica ce, daca nu vorbim corect romaneste nu putem fi buni romani? Un blogger partener care, insa, te-ar putea ajuta este ExtraVita.ro. Un candidat SUPERB(log) promite o viata extra. De asemenea, un partener media care te-ar putea ajuta in campanie este ToateBlogurile. Un candidat SUPERB(log) este sustinut de TOATEBLOGURILE.

Stimate domn SUPERBlog, stiu ca sunt cea mai buna alegere. Acum nu mai vorbesc cu tine, ci cu cei de pe langa tine: nu-l mai sabotati atata. Permiteti-i sa aiba cel mai bun consilier de campanie pe care l-ar putea avea. Cel mai bun, cel mai minunat, cel mai … SUPERB(log).

Capitolul 24 – Stimate domn SuperBlog – articol inscris in competitia Super-Blog 2014. Fiind ultimul articol din aceasta editie, anunt, public, atasamentul fata de aceasta competitie si fac 2 declaratii sincere: Super-Blogul este competitia articolelor bine facute, iar eu sunt MANDRU ca sunt Super-Blogger! Salutari SUPERblogosferice tuturor!

ps: Stimate domn SuperBlog, fara suparare, dar am uitat sa zic cum am dat de competitia dumneavoastra: am citit la un blogger, Emil Calinescu. Nebunul a incercat sa castige ani la randul. Si-a luat la rand toate blogurile pe care le avea. N-a reusit cu niciunul. Participa si acum, bietul de el. Mai sus de locul 13 nu s-a clasat niciodata. Cred ca este blestemat sau ceva, altfel nu-mi explic. Scrie extrem de bine, dar n-are noroc. Si il mai si persecuta sponsorii. Daca te ajuta cu ceva, am sa-l contactez sa-i cer niste sfaturi in cazul in care ma angajezi consilier. Sigur mi-ar da sfaturi bune, iar de cerut nu-mi cere mult: o bere, o shaorma si juma de kil de piscoturi. Hai, ca-i baiat bun!

 

3 thoughts on “Capitolul 24 – Stimate domn SuperBlog

  1. Comentariu politic corect: da’ candidatul ne da si taxe mici, salarii mari, locuri de munca platite in 4 cifre de valuta, la care sa nu facem nimic? Pai, eu cu cine votez?

  2. Mă miră că nu te-ai băgat ca să îi schimbi numele în MinunatBlog! :)) Doar mulți artiști își schimbă numele, așa, pentru rezonanță. 🙂

Lasă un răspuns