Carti de vizita mini

Ati auzit vreodata despre carti de vizita MINI? Daca nu sa stiti ca nu este nimic grav. Nici eu nu auzisem pana-n urma cu cateva saptamani. Dupa ce am auzit pot exclama cu mandrie: sunt MINUNATE.

Si acum sa va explic care este ideea cu ele. Ca de obicei, punctual:

1. Sunt multe carti de vizita care au format ciudat de nu incap in portofel. Nu are relefanta daca sunt carti de vizita din plastic sau din alt material. Important este formatul, care de cele mai multe ori este incomod.

2. Faptul ca au un format „atipic” este iarasi un avantaj. Eu ma raportez la mine, ca si „colectionar” de carti de vizita. Si-mi dau seama ca cel mai usor retin cartile de vizita atipice. Daca e sa caut cartea de vizita a cuiva, cel mai usor o gasesc daca e ALTFEL. Daca e din carton ori plastic si are dimensiunile standard e trist. Trebuie sa iesi cu ceva in evidenta. Iar daca e prea mare s-ar putea sa iesi in evidenta in mod negativ.

3. Cu aceste carti de vizita te poti da si eco. Serios, 2 carti de vizita d-astea mini fac cat una normala. Si nu o spun peiorativ: oricat de ne-eco as fi, uneori pana si io-mi dau seama de cata risipa se face cu anumite chestii.

4. Sunt si mai ieftine. Daca sunteti la fel de zgarciti ca si mine este o solutie ideala. Serios: nu trebuie sa arunci banii pe cine stie ce fite scumpe. Uneori cartile de vizita trebuie sa te reprezinte pe tine si atat. Daca tu nu esti o persoana mare si importanta, de ce n-ar fi si cartile de vizita la fel? Serios.

Si pentru ca m-am tot lauda ca mi-am facut, trebuie sa vi le si arat:

mini carte de vizita

Micute, dragute si colorate. Portocalii este pentru ca aceasta culoare mi-a fost propusa si mi-a fost lene sa aleg alta culoare. Pentru ca tot am pomenit de ele, sa va zic unde le-am facut: la agrafa.ro, loc unde puteti comanda multe alte obiecte promotionale: pixuri, brichete, stick-uri usb, brelocuri, magneti etc.

Sa va povestesc acum cum am ajuns la concluzia ca vreau carti de vizita (Carti de vizita mini, carti de vizita normale, nu conteaza). Au fost 3 chestii:

1. Prima chestie: din ce in ce mai multi oameni imi dadeau cartea lor de vizita. Eu le dadeam doar o strangere de mana. Ajunsese sa-mi fie rusine.

2. Ajunsesem la concluzia ca o carte de vizita pe care scrie BLOGUL MEU este una mult mai valoroasa decat una pe care scrie cine stie ce corporatie. De ce sa nu profit deci de acest avantaj?

3. Bomboana de pe coliva: la unele conferinte intrarea se facea pe baza unei carti de vizita. Si la ultimul Webstock s-a intamplat acelasi lucru. OK, au fost lasati sa intre si cei care n-aveau asa ceva. Dar de ce sa fiu eu in acea categorie deloc placuta de ” #saracule, n-ai carte de vizita„? Serios.

Per total, recomand sa va faceti carti de vizita mini. Motivele sunt multe, dezavantajele sunt putine. Nu cred ca exista cineva care sa le dispretuiasca ori sa aiba o parere proasta despre ele. Salutari MINUNATE tuturor ­čÖé

One thought on “Carti de vizita mini

Las─â un r─âspuns