Casa necuratata periodic – pericole

Majoritatea oamenilor au experimentat cel putin o data inconvenientele cauzate de o locuinta care nu a fost curatata in mod corect. Este de la sinte inteles, ca o locuinta ordonata este in general un mediu mult mai placuta in care sa traiesti. Exista cazuri pe care nu vrea nimeni sa le experimenteze, atunci cand este neaparat nevoie de servicii de curatenie.

O firma de curatenie buna din Bucuresti poate sa scape pe oricine de corvoada unei curatenii de proportii mari.

Din pacate, o casa necuratata in mod corect poate spori riscurile de imbolnavire.

  1. O bucatarie murdara poate fi un teren propice pentru dezvoltarea bolilori si a bacteriilor. Blaturile necuratete, tacamurile sau tocatoarele pot duce la contaminarea alimentelor, ceea ce poate duce la imbolnavirea indivizilor care la consuma. Nu numai acest lucru, ci si alimentele lasate pe perioade lungi de timp pe blaturi, mese sau in cosurile de gunoi pot atrage rozatoare si alti daunatori.

  2. Un dormitor murdar: daca podelele nu sunt aspirate sau perdelele nu sunt curatate, voi si familia voastra poate fi expusa la un anumit tip de alergii provocat de catre acarieni, paraziti sau mucegai. Acelasi lucru se poate spune si despre asternuturile murdare, care pot contine bacterii care provoaca afectiuni dificile, inclusiv rinita. Mediile murdare si dezordonate reproduc germenii si bacteriile, care inrautatesc anumite probleme de sanatate daca nu sunt curatate la timp. Deci este important sa pastrati atat aspirat, cat si ordonat, dormitorul pentru a evita riscurile inutile in ceea ce priveste sanatatea voastra. Sa nu neglijati si curatarea biroului si a prafului depus pe acesta.

  3. O baie murdara: suprafetele si podelele bailori sunt deosebit de sensibile la bacterii sau paraziti care pot dula ce boli grave. In baile de acasa se pot dezvolta multe tipuri de bacterii, inclusiv E.coli, si stafilocici care provoaca tulburari de stomac. Este imporant sa va amintiti ca germenii nu se limiteaza numai la toalete. De fiecare data cand va spalati, particule mici de apa zboara in aer. Umezeala si caldura din baie, repreiznta unul dintre mediile propice pentru dezvoltarea bacteriilor.

  4. Dezordinea: in cazul in care nu stiai, caderile sunt principala cauza a deceselor provocate de ranirea in casa. Dezordinea duce de obicei la o crestere imensa a prafului, care poate agrava diferite boli respiratorii. Pe langa faptul ca devine un mediu propice pentru microbi, sa nu mai vorbim de accidentele care se pot intampla. Mentinerea unei case ordonate este benefica si pentru psihic, astfel ca nivelul de stres scade atunci cand aveti o casa ordonata. Deci, este important sa faceti curatenie periodic, si uneori sa angajati chiar si o firma de curatenie.

Acum va las pe voi sa spuneti alte pericole. O casa necuratata periodic este periculoasa pentru ca … ?

Lasă un răspuns