Cat de mult tii la telefonul tau?

Cat de mult tii la telefonul tau?

 

 

Sa zicem ca ai un telefon scump (Iphone, Samsung, HTC, irelevant). Specificatiile producatorilor sunt acum extrem de atractive. Printre altele, ti se spune ca ecranul este rezistent la zgarieturi. Sunt N clipuri pe net in care ni se arata cum poti da cu cheia pe ecran, acesta nici de-al dracu’ nu se zgarie.

Samsung s6 edge

De asemenea, aceiasi producatori isi lauda telefoanele, spunand ca-s rezistente si la socuri. Poti sa-l scapi pe jos, inclusiv pe gresie, telefonul, in sine, nu se va sparge.

In plus, urmele lasate de degete, indiferent ce ai avea pe ele, nu vor ramane pe ecranul telefonului.

Asa-i ca ati auzit povestile astea de zeci de ori? De fiecare data noul ecran e mai bun decat precedentul, de fiecare data sunteti incurajati sa NU va ingrijiti telefonul pentru ca interesul este ca acesta sa se zgarie, sa se deterioreze si sa nu mai fie utilizabil. Interesul, in acest sens, este in dublu interes:

  • Voi va veti lua mai repede un telefon nou.
  • In plus, nici nu veti putea sa va vindeti telefonul vechi altcuiva. Deci acel posibil cumparator, in lipsa de altceva, va achizitiona un telefon nou, dand, practic, banii firmei producatoare (un entry-level de exemplu).

Acum, intrebarile care se pun sunt, de fapt, incorecte. De exemplu, e gresit sa intrebi Cat de mult te increzi in specificatiile producatorului? Fiecare specificatie trebuie citita cu atentie, intr-un anumit context ele se pot dovedi gresite.

Sa va arat acum aceasta Folie de protectie S6 EDGE.

Folie S6 EDGE

Este speciala, are 4 straturi, protejeaza complet ecranul telefonului. Acum nu stiu daca S6 este cel mai zgariabil telefon, as zice ca nu, dar as zice ca e un telefon prea frumos pentru a nu avea grija de el. Iar aceast folie este special conceputa pentru el (asa cum gasiti folii speciale pentru orice model cunoscut).

Pentru ca va ziceam ca intrebarile-s gresite, trebuie sa va spun acum intrebarea corecta. Aceasta este Cat de mult tii la telefonul tau? Punand intrebarea asta vei afla raspunsul la intrebarea Merita sau nu sa cumpar folie de protectie telefonului meu? Salutari MINUNATE tuturor!

 

1 thoughts on “Cat de mult tii la telefonul tau?

Lasă un răspuns