Ce inseamna cuvantul MINUNAT pentru Anca Ionescu

Ce inseamna cuvantul MINUNAT pentru Anca Ionescu

 

Am primit cu drag provocarea lui emil ( da , emil cu „e” mic pt ca asa vreau eu ) de a scrie un articol legat de cuvantul minunat. Eu vreau sa ma fac inteleasa inca de la inceput. Cand spun minunat nu ma gandesc la el, ba chiar gandul la Emil imi umbreste gandurile frumoase si visatoare.

Ei bine ce imi vine in minte cand ma gandesc la cuvantul minunat? ( aici Emil ar spune ca Femeile nu au minte). Pentru ca sunt FEMEIE ( si ma mandresc cu asta) indiferent de dificultatile cu care m-am confruntat, raman o visatoare. Asa ca minunat este pentru mine fiecare rasarit de soare, fiecare apus si minunata este ocazia ce mi-a oferit-o viata pentru a ma bucura de tot ce ma inconjoara. Minunate sunt momentele cu prietenii si oamenii care sunt langa mine si atunci cand sunt la pamant, dar si atunci cand petrec.

Fiecare zambet vazut pe strada, tineri tinandu-se de mana sau sarutandu-se, batrani imbracati aristocratic si plimbandu-se prin parc sau privindu-se cu caldura, sunt doar cateva din fotografiile minunate ce imi raman intiparite in minte si de care imi aduc aminte mereu ce drag.

Minunata este perioada cand doamna natura imbraca haine de sarbatoare si incepe sa isi ininda trena inflorata peste intreaga lume si vietatile naturii incep sa creeze melodii mai frumoase ca cele ale compozitorilor celebrii.

Asa ca visatoarea din mine in momentul in care spune minunat se gandeste la ceea ce o inconjoara si la minunata sansa la viata pe care a primit-o in timpul nasterii. Asa ca draga mea viata iti multumesc pentru ca mi-ai dat ocazia de a rade, de a plange, de a iubi, de a ura, de a ajuta, de a purta masti sau de a lupta pentru ca indiferent de cat de greu mi-a fost, datorita acestora eu sunt azi aici, cunosc oameni minunati. ma simt minunata si scriu despre cuvantul „minunat” pe blogul unui om mai putin minunat, dar care se crede incredibil.

Stiu ca am batut campii, dar asta fac deobicei pentru ca sunt FEMEIE si OLTEANCA, deci de la mama natura vorbesc mai mult ca restul ( prea mult ar spune unele persoane). Asa ca ma opresc acum, incerc, trebuie sa reusesc….mai sunt oameni care vor sa scrie cate ceva aici si nu vreau sa ii impiedic. 🙂

Spor la minunatii si minunate zile cu soare!

Anca Ionescu

Articol MINUNAT scris de Anca Ionescu – PPC Specialist at Moloso. Anca Ionescu a mai scris pe blogurile mele cu cateva saptamani in urma, dupa vizionarea filmului Let’s be Cops.

One thought on “Ce inseamna cuvantul MINUNAT pentru Anca Ionescu

Lasă un răspuns