Ce inseamna cuvantul MINUNAT pentru Gabriel Sergiu Nicholas

Ce inseamna cuvantul MINUNAT pentru Gabriel Sergiu Nicholas

 

Emil Calinescu, un om minunat din blogosfera, mi-a lansat o provocare foarte interesanta la care m-am gandit ceva vreme. De mult timp nu am mai folosit cuvantul minunat intr-un context de bun augur. Din pacate fiecare dintre noi trece prin perioade bune si mai putin bune. Sincer sa fiu, mi-e destul de greu sa spun in fiecare zi ca ma simt minunat, ce minunat esti, etc.

Provocarea lui Emil este una speciala la care au luat parte o multime de colegi de breasla din lumea blogosferei. In primul rand vreau sa ii multumesc pentru lucrurile minunate pe care le scrie pe blog si acum sa nu mai lungesc vorba, trebuie sa prezint si eu pe scurt ce inseamna pentru mine cuvantul minunat.

E destul de greu sa descri totusi in cuvinte acest lucru, sentiment placut pe care il ai atunci cand ceva minunat ti se intampla. Pentru mine cuvantul minunat este un cuvant special pe care vreau sa il folosesc moderat doar la ocazii speciale. Este acel cuvant special pe care fiecare dintre noi il avem in cap si pe care nu vrem sa il pronuntam decat in momente speciale, momente care ne fac sa spunem WOW. Din punctul meu de vedere nu poti fii minunat decat atunci cand faci ceva special, iesit din comun de cele mai multe ori sau cand redai anumitor oameni speranta. Foarte multi oameni inca mai cred ca li se pot intampla lucruri minunate, dar acest lucru tine si de natura umana. Ca sa ti se intample un lucru minunat trebuie sa si faci ceva pentru el. Lupta pentru orice vis si sigur un lucru minunat se va intampla. Am foarte multe lucruri in cap in ceea ce priveste acest cuvant minunat, dar ii las si pe ceilalti sa ne impartaseasca parerile lor.

gabriel nicolas

Numele meu este Sergiu Nicolae si va astept pe Repriza de Sport sa cititi cele mai interesante stiri din sport.

One thought on “Ce inseamna cuvantul MINUNAT pentru Gabriel Sergiu Nicholas

Lasă un răspuns