Ce inseamna cuvantul MINUNAT pentru Raluca Uluiteanu

Ce inseamna cuvantul MINUNAT pentru Raluca Uluiteanu

 

MINUNAT= fain, frumos, splendid, magnific, exceptional, divin, uimitor, uluitor.
Un om este minunat atunci cand vrea sa fie asa, atunci cand se simte si arata minunat. Cine nu isi doreste sa fie minunat, daca nu pentru toata lumea macar pentru cei dragi lui?
Pentru a te simti minunat cel mai important lucru este sa ai atitudinea potrivita, o atitudine de invingator: deschisa, vesela, optimista si inteligenta. Sa ai incredere in tine, sa ai incredere ca esti capabil sa faci lucruri minunate pentru tine si pentru cei din jurul tau si sa zambesti mereu. Chiar daca te doare ceva, tu sa zambesti in continuare. Zambetul te face sa te simti minunat si sa uiti de toate lucrurile rele, triste si dureroase.

Se spune ca nu se stie niciodata cine se poate indragosti de zambatul tau. Asadar, daca vrei sa fii minunat si sa se indragosteasca lumea de tine, trebuie sa zambesti mereu. Totul este posibil atunci cand vrei.
Deschide fereastra dimineata si zambeste-i soarelui ca este acolo pentru tine. O sa te simti minunat si o sa ai o zi minunata.
Imbratiseaza pe cineva drag. O sa te simti minunat pentru ca ai facut pe cineva fericit.
Zambeste celor din jur. Pentru ca si ei sunt minunati la fel ca tine si merita. Iar daca nu sunt deja minunati, zambetul tau ii va motiva sa devina.
Fii vesel. Chiar daca nu esti langa cineva, il poti face sa zambeasca. „Ma bucur ca m-ai cunoscut” mi-a spus odata cineva. Era prima oara cand vorbeam, dar mi-a dat o stare de bine extraordinara, m-a facut sa zambesc.
Fa o fapta buna. Ajuta pe cineva, doneaza niste lucruri sau chiar niste bani si ofera o sansa la viata. O sa te simti minunat.
Citeste. Danseaza. Fa lucrurile pe care ti le doresti sa le faci. Mergi in locurile la care ai visat. O sa te simti minunat.
–-
Raluca Uluiteanu sunt eu si va mai spun atat: Traiti la maxim fiecare clipa minunata de viata!

One thought on “Ce inseamna cuvantul MINUNAT pentru Raluca Uluiteanu

Lasă un răspuns