Ce inseamna cuvantul MINUNAT pentru Roberto Kuzmanovic

Ce inseamna cuvantul MINUNAT pentru Roberto Kuzmanovic

 

Ce inseamna cuvantul minunat? Si cum poate fi el sa fie mai bine definit decat prin imagini?

Se spune ca orice este minunat trebuie sa fie iesit din comun. Nu este mereu asa. Deoarece tot ceea ce i se pare unuia minunat, altuia i se pare normal. Insa, tot ceea ce fiecare din noi nu a mai vazut pana acum, de exemplu un lucru, si il vede pentru prima data, i se pare minunat. Asta daca intr-adevar este frumos.

Asadar, pentru ca o imagine face cat o mie de cuvinte care pot defini tot ceea ce inseamna minunat, m-am gandit sa caut pentru tine cele mai minunate fotografii din intreaga lume. Am sa te rog sa ma ajuti sa realizez si un top 3 cu cele mai minunate fotografii selectand trei imagini care ti se par mai frumoase si mai interesante, iar apoi sa lasi un comentariu in sectiunea de comentarii de mai jos cu numarul fotografiilor, exact in ordinea in care doresti sa le clasifici. Sunt 10 fotografii in ordine aleatorie mai jos, asadar ai de unde alege. Ce spui? Te bagi?

Fotografie MINUNATA

Fotografie minunata Fotografie minunata Fotografie minunata Fotografie minunata Fotografie minunata Fotografie minunata Fotografie minunata Fotografie minunata Fotografie minunata

Sursa imaginilor http://wallpaperswide.com/

Iti multumesc, eu sunt Roberto Kuzmanovic, blogger la betoficial.info – un blog de Roberto Kuzmanovic si din 2010 pana in prezent scriu in continuu. Nu stiu cand ma voi opri. Nici n-am de gand. Ma simt onorat sa primesc invitatia colegului meu de blogosfera de a prezenta ceva „minunat”.

1 thoughts on “Ce inseamna cuvantul MINUNAT pentru Roberto Kuzmanovic

Lasă un răspuns