Ce reprezinta bijuteriile pentru femei

Ce reprezinta bijuteriile pentru femei

 

Bijuteriile reprezinta sarmul si frumusetea unei femei. Acestea scot in evidenta femeia si o fac sa se simta speciala, plina de mandrie si de incredere in propria persoana. Bijuteriile sunt dragostea femeilor de ani buni de zile si reprezinta totodata o expresie a artei care nu poate fi exprimata intr-un anumit interval de timp. Bijuteriile nu au varsta sau perioada. Sunt nemuritoare. Perechi de cercei, minunate lantisoare de argint, bratari, brose pline de poveste, toate sunt pe placul femeilor.

Bijuteriile pentru femei

Bijuteriile si pietrele pretioase, in special diamantul, simbolizeaza legatura si relatia de durata dintre femei si barbati. Tocmai de aceea aceasta este alegerea ideala pentru un inel de casatorie sau logodna.

Primele bijuterii au fost cele egiptene. Mesterii Egiptului Antic au imbunatatit inca de pe atunci calitatea metalelor cum ar fi bronzul, pentru a crea coroane regale. Aurul era de asemenea foarte important in industria bijuteriilor egiptene si era folosit chiar in ritualuri de inmormantare a faraonilor. Culoarea avea, de asemenea, o mare importanta si un simbolism anume pentru Egipt. De exemplu, verdele insemna fertilitate.

Bijuteriile sunt cele care le fac pe femei sa uite de riduri. Exista mai multe motive pentru care acestea le iubesc. Bijuteriile simbolizeaza un status social pentru cele care le poarta si pentru cei cu care aceste femei intra in contact. Femeile se simt speciale cand poarta bijuterii. Exemplul cu inelul de logodna primit de la iubit care a fost al bunicii acestuia simbolizeaza bogatie si un semn al dragostei eterne al barbatului fata de femeie. Femeia care primeste un astfel de inel realizeaza cat de mult inseamna aceasta pentru barbat si ce rol major are in viata sa. Bijuteriile vorbesc de la sine in astfel de cazuri.

Bijuteria pe care o alegi reprezinta personalitatea ta. Se exprima diferit in functie de persoana: cu mai multe fete, frumoasa sau stralucitoare. Fiecare piesa de bijuterie are o semnificatie importanta si speciala pentru femeie. Fiecare are o istorie care merita povestita si pastrata. Alege sa porti si tu bijuterii daca nu o faceai pana acum. Un lantisor subtire de argint poate fi o alegere buna si te poate avantaja in multe feluri. Ofera bijuterii drept cadou altor femei dragi din viata ta pentru a le umple de bucurie si de zambete. Pastreaza-le intr-o caseta speciala si apreciaza-le valoarea peste timp.

 

Lasă un răspuns