Ce se mai poarta in lumea vedetelor

Ce se mai poarta in lumea vedetelor

 

Stim bine ca pe covorul rosu la Hollywood se prezinta doar celebritati bine imbracate, cu piese de designeri bine alese si se poarta mai ales tinute indraznete pe care o persoana obisnuita nu le-ar incerca. Ne sta in natura sa criticam oarecum o persoana care incearca sa iasa din tipare. Stim bine si de celebra rochie din carne purtata de Lady Gaga in 2010 la MTV Music Awards. Totusi, au trecut 6 ani de atunci si inca acea tinuta este considerata un boom in randul vedetelor si inca se mai vorbeste despre ea. Pe de alta parte, exista vedete care poarta doar bijuterii alese precum bijuterii cu cristale Swarovski. Frumoase si stralucitoare, aceste bijuterii nu au cum sa nu fie pe placul tuturor femeilor.

Miranda-KAre

Bijuteriile cu cristale se poarta demult in randul vedetelor. Chiar si unii barbati aleg cerceii cu cristale, medalioane sau inele. Printre acestia ii putem aminti pe Robert Pattison, Perry Farrell, Michael Strahan, Lenny Kravitz, David Beckham, Jay Z, Steven Tyler. Acesti oameni sunt considerati spirite libere si adevarati Guru ai modei, fapt pentru care orice argument al nostru la adresa lor de a nu purta bijuterii este invalid. Tot asa cum o femeie poate purta cu succes un accesoriu, poate si un barbat. Pentru noi ei reprezinta iconuri ale muzicii, filmelor si sunt oameni de admirat. Nu ar trebui sa i se para anormal nimanui.

Femeile din lumea showbiz-ului au unda verde la absolut orice. Daca in randul barbatilor moda se limiteaza oarecum, femeile apeleaza la orice artificiu vor pentru a fi in lumina reflectoarelor la propriu si la figurat. Cateva dintre aceste vedete cu personalitate excentrica ar fi Bjork, Amy Whinehouse, Kesha, Miley Cyrus si bineinteles Lady Gaga.

Video Music Awards

Si noi putem indrazni. Putem purta bijuterii care sa ne scoata din anonimat, bijuterii de ocazie, cu cristale, stralucitoare si frumoase, care sa insemne ceva pentru fiecare dintre noi. Fie ca le-am primit ca si cadou fie ca am muncit pentru a ni le putea cumpara din propriile resurse, trebuie purtate cu mandrie si asortate cum trebuie la tinuta pe care o porti. Cumpara de la E-cadou astfel de bijuterii si simte-te precum in lumea vedetelor!

 

 

Lasă un răspuns