Cea mai durabila cura de slabire este cea cu mancare gustoasa

Cea mai durabila cura de slabire nu este cea cu pastile, prafuri ori cine stie ce siropuri dubioase. Nu le neg complet utilitatea, industria farmaceutica progreseaza zi de zi. Ce era gresit acum 10 ani este posibil sa se fi indreptat. Cu toate astea, inca nu am incredere 100% in aceste produse.

Cea mai durabila cura de slabire este cea cu mancare gustoasa, nicidecum cea in care te abtii constant de la bunatati. Eu, unul, nu ma vad abtinandu-ma de la ORICE fel de mancare gustoasa un timp indelungat. Nici macar timp de o luna. Chiar si 2 saptamani mi se par o perioada mare de timp.

Cea mai durabila cura de slabire smart diet experience

Cea mai durabila cura de slabire este cea in care mancarea este gustoasa si te ajuta sa slabesti. Este cea in care poftesti cu adevarat la mancarea pe care urmeaza s-o consumi. Este cea despre care simti, inca din prima zi a ei, ca o vei putea tine toata viata.

Cea mai durabila cura de slabire este cea cu un meniu saptamanal apetisant. Este cea in care iti pastrezi placerea de a manca, nicidecum cea in care te infometezi si astepti sa te dezobisnuiesti sa mananci anumite lucruri.

Cea mai durabila cura de slabire este cea in care slabesti usor, nu cea in care te chinui sa slabesti. Este cea in care nici nu mai tii minte cand te-ai apucat, nu ai numarat zilele si nu spui ca abia astepti sa se termine. Caci ideea este sa nu o inchei niciodata.

Cea mai durabila cura de slabire este cea in care efortul tau este minim. Mancarea iti vine acasa, nu trebuie sa te strofoci tu sa o gatesti. Mai ales s-o gatesti zilnic. Efortul, nu doar cel de abtinere, de infranare, cat mai ales cel de procurare si preparare a hranei pentru slabit trebuie sa fie cat mai mic. Cu cat e mai mare, cu atat sansele sa renunti la cura de slabire cresc.

Cea mai durabila cura de slabire este cea cool, cea cu care te poti lauda prietenilor si dusmanilor. Nu e nimic de lauda in a bea apa in loc de cina, in a manca salate si numai salate si a evita cu orice pret socializarea la o pizza. Si apropo de salate, cred ca stiti duma cu mersul la McDonald’s pentru a manca salata, nu?

Cea mai durabila cura de slabire smart diet

Cea mai durabila cura de slabire este cea pe care o poti tine deopotriva singur si cu prietenii. Daca regimul de slabit te izoleaza, iti rareste ocaziile de socializare, s-ar putea sa te afecteze psihic. Si, e deja stiut: daca nu te simti bine psihic nu te poti simti bine nici fizic. E valabil si invers, celebrul dicton latin Mens sana in corpore sano, dar nu ignorati partea psihica. Tii cura de slabire ca sa te simti mai bine, ca sa te placi mai mult, ca sa te placa deopotriva si ceilalti. Daca regimul te izoleaza, te face antisocial, devine nociv.

Cea mai durabila cura de slabire este cea accesibila ca pret. Daca regimul te costa, daca shaorma de la colt nu iti face cu ochiul doar estetic si olfactiv, ci si ca pret, atunci s-ar putea sa ai o problema mai devreme sau mai tarziu. Cura de slabire nu ar trebui sa fie conceputa doar pentru cei cu bani.

Smart Diet Experience Cea mai durabila cura de slabire

Cea mai durabila cura de slabire este cea care ti se potriveste tie. Cea mai durabila cura de slabire este cea care te reprezinta. Te incurajez s-o gasesti si tu pe a ta, oricare ar fi ea.

 

Cea mai durabila cura de slabire este inscris(a) in competitia Spring Super-Blog 2019, pentru sponsorul Smart Diet Experience. Daca vrei sa ajuti acest articol in aceasta proba in particular, dar la modul general acest blog in aceasta competitie, poti lasa un comentariu, da un like, da un share pe Facebook ori un (re)tweet. Tara iti va fi profund recunoscatoare!

One thought on “Cea mai durabila cura de slabire este cea cu mancare gustoasa

Lasă un răspuns