Cel mai minunat cadou – devirusarea blogului

Cel mai minunat cadou – devirusarea blogului

 

V-am mai zis despre prietenii de la TheCon, insa acum trebuie sa va povestesc ceva si mai misto despre ei. Nu d-alta, dar ii voi numi in continuare salvatorii mei.

Asadar, acum ceva timp (sa fie vreo 2 saptamani) imi semnaleaza cineva pe facebook cum ca nu a putut intra pe EmilCalinescu.Eu pentru ca-i arata antivirusul (tovarasul Avast) cum ca ar fi vorba de un virus. Nu acolo, ci pe Minunat.eu (aveam trimitere directa de acolo catre aici). Fiind singurul, nu l-am bagat in seama.

Pana cand mi-a fost din nou semnalat de cineva, atunci intrand sa verific. Am verificat din 3 surse (asa era deontologic) si mi s-a confirmat: Norton il suspecteaza ca fiind virusat, Avast la fel, restul se iau dupa ei.

Am rugat prietenii din lista sa se uite macar, unii au sarit sa ma ajute desi nu-i stiam, altii nu se pricepeau, iar altii, desi promisesera ca se uita, au uitat. Im vine sa spun unde i-a durut, dar nu merita.

Am incercat la firma de hosting, care, desi in alte dati au fost saritori, m-a trimis la un specialist. Nu unul recomandat de ei, ci la modul general: un specialist. Inteleg ca nu e in contract sa se ocupe de asa ceva,

The Con

La un moment dat imi amintesc de cei de la TheCon. Stiam de campania de sustinere a bloggerilor, doar apelasem la ei in acest sens, doar ca, din ce stiam eu, ei se ocupa doar de creare site si de aranjarea acestuia, insa am zis sa incerc. Nu d-alta, dar nu aveam nimic de pierdut.

Mailul a fost dat vineri, fix inainte de Bloggers Lan Party. Aseara, pe 30 noiembrie, site-ul era gata. Ma rog, el era functional oricum, doar ca avea vizitatori nedoriti pe el.

Acum s-a propagat peste tot, Norton il vede ca sigur, Sucuri il vede ca sigur, toata lumea e multumita. Vreau, insa, sa multumesc lui Lucian, de la TheCon, care a muncit pe 30 noiembrie, adica ieri, sa mi-l repare. O treaba care a durat mai mult decat cele 2 ore promise.

Ma bucur, sincer, ca am avut la cine sa apelez cand am avut probleme si va recomand si voua, cu toata caldura, pe cei de la TheCon.

Cu aceasta ocazie, va anunt revenirea acestui blog. Voi posta mai des pe el si sper ca si traficul sa-si revina. Momentan e ca un copil bolnav care abia s-a facut bine. E inca slabit, dar e bine, boala a fost eliminata ­čÖé

the-con

Stiu ca n-am scris despre ziua mea nimic, parca simt nevoia sa scriu ceva legat de 30 de ani (si cred ca scriu maine), insa va anunt de pe acum: acesta este cel mai minunat cadou primit. Nu e tare sa primesti cel mai misto cadou de la o persoana pe care n-o cunosti? ­čÖé Salutari MINUNATE tuturor (mi se facuse dor de urarea asta)!

Las─â un r─âspuns