Cele mai bune articole cinefile

Cele mai bune articole cinefile ale acestei saptamani sunt:

1. Incep cu Simona, care explica foarte corect cum sta treaba cu scrisul despre filme. Asta pentru cei care considera ca bloggerii scriu de bine doar pentru a mai fi invitati. Cica si io as fi in categoria asta (dupa unii). Pentru ei le dau spre lectura ultimul meu articol cinefil. SI asta e tot pupincurist?

2. Filme-carti facu 4 ani. La multi ani zic.

3. Laura gazduieste un tip interesant articol pe blogul ei: jumatate este scris de ea, jumatate de Marcel. Partea si mai frumoasa este atunci cand opiniile lor sunt diametral opuse, cum este in cazul Kick Ass 2. In acest articol sunt de acord cu ea.

4. Lui Andrei i-a placut Fata care promitea. Catorva persoane le-a displacut. Eu sunt cam neutru in aceasta privinta.

5. In final semnalez un articol nitel mai vechi, de pe blogdecinema. Este vorba despre filmul This is the end. El are un cinemametru foarte mare (90%), dar pe la noi e cam multi fitosi se pare. EU am avut articol despre el, dar scris de Spanac (Fiind plecat la Rasnov). L-am vazut joi si mi-a placut enorm. O sa scriu si eu un articol despre el, chiar e un film care merita vazut (Si care este subevaluat la noi in tara, si de critici, dar si de catre fani).

Sa vedem acum ce am mai scris eu (ultimul articol are deja link, asa ca va dau restul link-urilor):

Kick Ass 2;
Elysium (guest-post)

+

Despre festivalul de film de la Rasnov – guest-post pe BlogDeCinema.

Cam atat. Salutari MINUNATE si CINEFILE tuturor!

2 thoughts on “Cele mai bune articole cinefile

Lasă un răspuns