Cele mai MINUNATE articole cinefile

Cele mai minunate articole cinefile din aceasta saptamana sunt:

1. Incep cu Andrew, care scrie despre ultima reduta. O singura remarca am de facut despre articol: PUBLICUL care i-a cerut sa nu mai dea note sunt eu. O sa revin asupra notelor candva (cu riscul de a-mi pune blogosfera cinefila in cap).

2. Angela ne vorbeste despre Broken City. Nu are o parere atat de buna despre el. O sa ma conving singur, cat de curand, ce e de capul acestui film.

3. Ioana scrie despre Hoata de identitate. Il sub-apreciaza grav dupa mine. Am scris si eu despre el, mie mi-a placut mult. CHestie de gusturi.

4. Adina a vazut 3 filme in Silver Linings PLaybook. Interesanta abordare (nu am vazut decat 2 din cele 3 filme, in privinta lor sunt de acord).

5. Inchei cu Adriana Zavoi, care ne recomanda Zhit, un film rusesc. Interesant.

Salutari CINEFILE tuturor ­čÖé

4 thoughts on “Cele mai MINUNATE articole cinefile

  1. Ce parere aveti, Emil, despre intentia posturilor PRO TV si Antena 1 de a ne da pe TV numai filme cu Chicki Chan, Van Damme si Steven Seagal? Asta e tot ce poate hollywood-ul? Asta e tot ce poate industria cinematografica mondiala? Cum se face ca posturile cu rating maxim de audienta de la noi ne servesc astfel de panarame?

    Ar trebui deschisa o discutie pe tema asta, nu crezi? Ca pasionat de filme…

  2. Andrei, PRO TV-ul, Antena 1 si altii aleg aceste filme tinand cont de audienta si rating. Acum cativa ani era la moda sa bagi filme indiene vechi si noi – si acum se dau, ba mai mult avem si posturi de televiziune unde putem vedea doar acest tip de filme. Pro TV-ul, Antena 1 sunt posturi generaliste, ofera o gama de filme pe criteriul sa fie audienta pe tronsonul orar. Mergi la sigur cu Predator, cu Universal Soldier, cu Delta Force. Audienta =publicitate=venituri
    Asta doreste publicul, asta se ofera.

  3. Mersi Ioana. Cand ma pregateam sa-i raspund lui Andrei aparu comentariul tau. Asa ca in loc sa-i raspund lui iti multumesc tie ­čÖé

Las─â un r─âspuns