Cele mai minunate cote cand vorbim de pariuri sportive

Cele mai minunate cote cand vorbim de pariuri sportive

 

Am auzit toti de cote la pariuri sportive. Daca vom cauta pe internet mai multe detalii despre cote, aflam ca exista – tehnic vorbind – cota europeana (adica format zecimal), cota britanica (adica format de fractie ordinara – sa va amintiti de orele de matematica…), dar si cota americana si chiar si alte tipuri (Hong Kong si cota indoneziana).

In tara noastra, romanii sunt obisnuiti cu cotele europene. Mai exact, cota este un numar (mai mare de 1) cu zecimale. La o cota de 1,5 sa spunem, daca pariezi 10 lei, inseamna ca vei castiga 15 lei (adica miza ta de 10 lei plus 5 lei profit). Se calculeaza simplu: inmultesti cota cu suma pariata. Astazi, toti cauta cele mai bune case de pariuri care propun cele mai bune cote. Ca jucator, evident ca iti doresti sa ai sanse cat mai bune de castig. Daca tot risti si mizezi pe un anumit pronostic, macar sa ai sansa de a castiga o suma cat mai mare de bani. La un meci de fotbal, exista cote pentru 1 (castiga echipa gazda), X (egal) sau 2 (castiga oaspetii), insa exista si alte optiuni de pariere – de exemplu scor la pauza, cine da primul gol, scor exact si multe altele.

Romanii pot paria in prezent atat offline (nu se poate sa nu fi vazut macar o agentie de pariuri sportive chiar si in cartierul in care locuiesti…), cat si online. Mai nou (adica de cateva luni), pariurile online sunt in sfarsit reglementate. Autoritatile din tara noastra au reusit sa convinga mari case de pariuri internationale sa aplice pentru licenta in tara noastra. Ce inseamna asta? Totul este legal si sigur pentru pariorii care aleg sa joace la agentii licentiate. Statut primeste si el o cota parte (apropo de cote) din sumele implicate in aceasta industrie si toata lumea este fericita 🙂 Desigur, operatorii de jocuri de noroc online ofera si alte atractii, spre exemplu poker online si jocuri de casino (dar si bingo, care la noi banuiesc ca atrage mai putin).

Pariuri sportive

Si tot legat de cote, trebuie spus ca pariurile online au avantaj din start (pe langa pachetul de bun venit): acolo ai parte de cote mai bune in general si le poti compara usor de la o agentie la alta (exact asa cum compari preturile cand vrei sa-ti cumperi un smartphone si verifici in mai multe magazine online inainte de a face achizitia). In curand vine euro 2016, asa ca cine doreste sa parieze, o poate face si online, nu doar in agentii stradale. Este important sa te informezi concret de avantaje in ambele variante si mai ales sa joci responsabil, pentru a pastra 100% partea placuta a jocului.

One thought on “Cele mai minunate cote cand vorbim de pariuri sportive

Lasă un răspuns