Citate motivationale de top

Citate motivationale de top

 

Va place sa cititi citate motivationale? Va plac conferintele de dezvoltare personala? V-as intreba de ce, dar n-am timp de asta. Si nici locul potrivit nu este.

Eu sunt, cumva, intre: pe de-o parte, le ironizez maxim, pe de alta parte exista anumite persoane, cu studii in domeniul psihologiei, pe care as putea pune baza.

Ma rog, acum suntem la partea de ironizat. Si am sa va dau zece citate motivationale de top. Sunt auzite pe net, habar n-am pe unde, daca va recunoasteti vreo idee geniala de pe aici, sa ma anuntati, ca va voi pune autor.

Asadar, sa incepem:

1. Exact cand te astepti cel mai putin se intampla ceva fantastic. Undeva in lume, nu tie.

2. Viata e frumoasa. Nu a ta, a ta e de cacat, ci in general.

3. De ce te bucuri atata la nasterea unui copil cand stii ca intr-un final tot va muri?

4. Nu te impacienta, chiar poti ajunge la 100 de subscriberi pe vlog. Daca toate celelalte canale de youtube vor disparea.

5. Singuratatea este boala oamenilor geniali. In general. La tine problema este ca esti urata.

6. Trebuie sa crezi ca o vei putea avea pe tipa aia misto la tine-n pat. Uita-te atent la ea si, daca te ajuta memoria, diseara, cand te masturbezi, o vei avea in minte.

7. Life sucks and then you die!

8. Cursurile de dezvoltare personala te ajuta sa fii plin de viata. Viata este de cacat, deci du-te la aceste cursuri.

9. Nu te gandi niciodata la ce-i mai rau, ca strici surpriza!

10. Cand esti urata ca tine, singura sansa sa-ti schimbi starea de spirit este sa te uiti in oglinda si sa exclami, cu voce tare: Ce frumoasa sunt! Imediat vei izbucni in ras!

11. Frumusetea e trecatoare, deci nu ar trebui sa-ti para atat de rau de ea. Prostia este vesnica, deci cu ea te poti mandri oricand.

12. Diferenta dintre tine si o curva este ca ea ia bani pentru ceva ce tu ai face si gratis daca ai avea cu cine.

13. Exista unii oameni care au idei bune, dar scriu prost, in timp ce altii scriu genial niste chestii banale. Tu esti o exceptie: scrii foarte prost chestii banale.

14. Te consideri inutil? Gandeste-te ca poti servi oricand drept exemplu negativ!

15. Sa presupunem ca la magazin s-ar gasi inteligenta si bunatate. Ce ar trebui cumparata? Tu oricum n-ai bani de nimic, deci nu e cazul sa-ti faci probleme!

Nu inchei fara sa va spun cum e cu dezvoltarea personala si cu frumoasele citate motivationale. O fac, insa, prin intermediul unui banc.

Cica afla niste domni, care citisera o tona de citate motivationale si care participasera la o tona de conferinte de dezvoltare personala, ca pot muta muntii din loc. Se decid ei sa mearga la un munte care le pare lor mai usor de impins, se dezbraca si incep sa impinga. Imping ei de zor acolo, insa, la un moment dat, trec niste „binevoitori” si le fura hainele. La un moment dat, dupa zeci de minute de impins, unul se uita in urma si exclama: Hai, gata, facem o pauza, ca deja nu ni se mai vad hainele.

Salutari MINUNATE tuturor si spor la citit citate motivationale! Poza cover este luata de pe site-ul CitateMotivationale.COM ­čÖé

1 thoughts on “Citate motivationale de top

Las─â un r─âspuns