Concursul National de Interpretare Muzicala “Pe Aripile Sunetului” va fi prezent si in Craiova, in perioada 3-4 Noiembrie.

Concursul National de Interpretare Muzicala “Pe Aripile Sunetului” va fi prezent si in Craiova, in perioada 3-4 Noiembrie.

 

Ce-a de-a treia editie a Concursului National de Interpretare Muzicala “ Pe Aripile Sunetului” va avea loc in perioada 3-4 Noiembrie 2018 incepand cu ora 10 in incinta Liceului de Arte “Marin Sorescu”, Str. Marin Sorescu nr 4, Craiova.

„Pe Aripile Sunetului” este un concurs deschis tuturor tinerilor talentati de orice nationalitate, cu vârsta cuprinsa între 5 si 18 ani. Concursul se va desfasura:

– pe categorii : în functie de nivelul de pregatire,

– pe sectiuni : în functie de anul nasterii.

Motivele pentru care  m-am gândit sa scriu despre acest  concurs si pentru  care va recomand sa participati sunt unele foarte bine întemeiate si pe care o sa vi le comunic aici.

In primul rând este un concurs care are un concept deosebit. Calatoreste prin toata tara, vine el la tine, tu doar trebuie sa participi.

Concursul National de Interpretare Muzicala “Pe Aripile Sunetului” va fi gazduit de Liceul de Arte “Marin Sorescu”, care pune la dispozitie doua sali de concert cu pian, în care participantii vor face dovada talentului în fata auditoriului.

Acest concurs  se adreseaza tuturor prescolarilor si elevilor din clasele I-XII care studiaza muzica atât în privat cât si în Colegiile Nationale de Muzica si Arte, Liceele de Muzica, Cluburile, Scolile private de muzica si Casele de Cultura. Cu alte cuvinte, indiferent daca ai frecventat/frecventezi o scoala de specialitate sau nu, te poti înscrie linistit. Tot ce trebuie sa stii este sa cânti la un instrument sau voce.

Cu ce mai vine interesant Concursul National de Interpretare Muzicala “Pe Aripile Sunetului” este faptul ca are 7 Sectiuni, din care o poti alege pe cea favorita, iar tinerii concurenti vor fi evaluati în functie de vârsta si nivelul de pregatire.

Daca aveti un copil talentat, nu ezitati sa-l îndrumati sa participe.

Detaliile pentru înscriere le gasiti pe site-ul concursului. Pe scurt, trebuie doar sa urmariti pasii pentru înscriere explicati în formularul mentionat pe site-ul www.pearipilesunetului.ro si totodata foarte important este sa cititi regulamentul, care va duce catre o buna desfasurare a concursului.

Si sa nu uit un lucru interesant: evenimentul va fi transmis live pe toata durata desfasurarii lui astfel încât participantii vor putea fi urmariti si online pe Youtube.

Despre Concursul National de Interpretare Muzicala “Pe Aripile Sunetului” am scris un articol-anunt si pe EmilCalinescu.eu.

Lasă un răspuns