Confortul propriei locuinte

Astazi o sa va vorbesc despre confortul propriei locuinte si despre cum unii oameni exagereaza SI in aceasta privinta. Stiti voi, snobii care vor sa fie snobi pentru ca asa da bine. Exista la tot pasul, uneori snobismul nu afecteaza confortul, alteori snobismul devin daunator.

Sa va dau 3 exemple:

1. Probabil aveti aparate de aer conditionat si stiti de puterea pe care o au. Eh, tu, in teorie, iei aparatul de aer conditionat care se potriveste incaperii. Ce face un snob nebun si tampit? Ia al mai puternic aparat de aer conditionat si-l pune in dormitorul lui minuscul. Efectul: nu poti sta in acea camera de frig ce e, asa ca aparatul de aer conditionat este aproape tot timpul oprit. „L-am mai puternic, ca sa fie”. Logic zic.

2. Persoane care-si iau un televizoare imense, care le ocupa tot peretele, desi camera lor este foarte mica. Da, te simti ca la cinema, dar ca in randul 1, adica acolo unde daca stai te doare capul 2 zile. Ma rog, daca e vorba de IMAX te doare capul si daca stai in randul 4, daca e filmul cu efecte destul de puternice. Deh, oameni la fel de disperati care vor sa ia cel mai mare televizor cu putinta. Fratilor, diagonala aia a televizorului se calculeaza in functie de marimea camerei. Ce sa stiti voi…

3. Cei care-si iau chestii industriale pentru casa. De exemplu, ai nevoie de un dezumidificator. Ok, iti iei unul mici si dragut. Dar intelege ca exista dezumidificatoare industriale pentru hale mari, INDUSTRIALE (ca d-aia le zice numele asa).

Nu zice nimeni sa iei chestii minuscule. De exemplu, nu-i inteleg pe cei care vor sa vada filme pe tableta atat timp cat au televizor in camera lor. Ecranul trebuie sa fie mare, nu exagerat de mare, dar tableta e prea mica, indiferent ca vorbim de una de 7 ori de 10 inch. Serios, tableta e buna pentru portabilitate, te poti uita la un film in tren, dar acasa e inutila. Este tot un fel de snobism, trebuie sa stii ca folosesti tableta. Te lauzi fata de propria persoana ca ai tableta. De preferat una scumpa.

Legat de confortul propriei locuinte, inca nu-i inteleg pe cei care prefera sa inghete in propria casa. Stiti voi, se spune HOME SWEET HOME. Cat de SWEET poate fi sa ingheti in propria locuinta? Nu ma pricep la centrale, habar n-am cum trebuie sa fie si nici ce marca. Am auzit, ce-i drept, de centrale pe gaz Wolf Heitztechnik, stiu ca sunt buni. Daca sunt CEI mai buni, cei mai IEFTINI ori CEI MAI SCUMPI nu pot garanta. Orice, numai sa fie confort. Zic. Salutari MINUNATE tuturor!

Lasă un răspuns