Criptomonede ieftine in care poti investi

Cu potential in a genera profituri mari, criptomonedele reprezinta deja o piata maturizata in Romania. Pentru cei care se simt atrasi de idee, exista si criptomonede ieftine in care se poate investi. Se poate specula destul de mult, asteptand o potentiala crestere.

Desigur, nu exista o garantie a faptului ca o anumita moneda digitala va aduce si castig. Piata este volatila, iar specialistii spun ca mai degraba trebuie investita acea suma ce iti permiti sa o pierzi. Iar responsabil de investitiile pe care le faci este tu.

Criptomonede ieftine

 

Dupa ce te-ai informat despre criptomonede este timpul sa te orientezi si spre ce ai putea investi. Ieftin pare sa fie mereu un termen atragator, nu-i asa? Nu garanteaza nimeni, insa pare logic ca o moneda ce costa in jur de un cent sa aiba sanse de a ajunge la 10 centi, desi mai greu de crezut pare sa fie scenariul unei monede ce costa 10.000 sa ajunga la 100.000 dolari.

Trebuie spus ca monedele ieftine sunt in general cele care abia ce au fost lansate pe piata, nu au istoric, deci nici interesul investitorilor nu a reusit sa se contureze. Exista povesti ale celor care costau putin si la un moment dat au explodat pe piata, deci se poate. Iata si cateva exemple de monede virtuale ieftine in care poate ca ai dori sa investesti anul acesta:

 

Ripple

 

Aceasta moneda valora in jur de 0,12 dolari la inceput si desigur ca a avut o evolutie buna, ajungand sa fie valorificata la un dolar.

 

Stellar Lumens

 

La aparitia sa pe piata intriga si cu numele, insa conta mai mult valoarea. Inceputul sau timid se invartea in jurul valorii de 0,01, dar a ajuns sa fie cotata la 0,60 dolari.

Acestea sunt doar doua exemple clasice care demonstreaza ca poti avea curaj sa investesti intr-o moneda noua si ieftina. Trebuie sa identifici care sunt cele care au sanse de a inregistra cresteri spectaculoase, sa cumperi si evident sa ai rabdare sa ti se adevereasca teoria. Cat despre suma de investit ramane la aprecierea fiecaruia, desi prea curand nu se crede ca acest univers se va dizolva.

In timp, investitorii dorinici sa experimenteze si ei acest domeniu au inceput sa isi creeze tot felul de strategii. Spre exemplu o recomandare ramane ideea de a diversifica portofoliul, de a cumpara diverse monede caci daca este de pierdut cu una, vei ramane cu alternative. Poate ca la fel de bine este sa existe monede ieftine, cu risc mare, dar si dintre cele serioase, care la achizitie sunt mai scumpe insa pot genera si un profit mai mare sau cel putin au acest potential.

Iata si o lista a monedelor virtuale ce sunt luate in vizor de multi, alternative la bitcoin si deci mai accesibile decat aceasta criptomoneda:

Burst – acum la o valoare aproximativa de 4 centi, istoria sa a demonstrat ca “poate”. A crescut spectaculos si sperante sunt si pentru mai mult de atat.

Digital Note – o moneda usor de minat, costa in jur de $0,03. Are avantajul unor tranzactii mai rapide.

Alte criptomonede ieftine pot fi Byte Coin, Redd Coin sau KIN.

Lasă un răspuns