Cu cine ne consultam cand ne luam frigider?

Cu cine ne consultam cand ne luam frigider?

 

 

Nu stiu in ce medii umblati voi, care este bula voastra de internet, insa in bula mea de internet gasesc specialisti in telefoane si gadgeturi, specialisti in masini, specialisti in ceasuri. As gasi specialisti si in televizoare, si ele din ce in ce mai inteligente, din ce in ce mai futuriste.

Cand, insa, vreau sa-mi iau un frigider nu gasesc pe nimeni. Sau, ma rog, nu am pe nimeni cunoscut. Toata lumea are frigider, toata lumea se foloseste de el, dar nimeni nu se pricepe prea mult la asa ceva. Nimeni nu primeste frigidere in teste, sa-si ia si sa-si puna toata mancarea intr-un frigider o saptamana, pentru ca apoi sa fie nevoita sa isi dea acel frigider.

Din acest motiv, atunci cand trebuie sa ne luam frigider suntem nevoiti sa apelam la tovarasul Google. Tastam acolo pareri frigidere si ne bazam pe ce recomandari primim de acolo. De ce toate astea? De ce nimeni nu isi face un site nisat pe frigidere la modul specific ori pe electrocasnice la modul general?

Stiu ca voi parea cliseistic si captain Obvious, dar tin sa va reamintesc 3 lucruri:

1. Frigider, aragaz si masina de spalat luam fie cand ne mutam, fie cand unul dintre aceste obiecte s-a stricat. Din acest motiv, reducerile de Black Friday pentru astfel de produse sunt de multe ori inutile. Nu-ti iei frigider doar pentru ca e redus. Daca merge fostul frigider, il tii pe ala.

2. Neschimbandu-le atat de des, este ilogic sa promoveze cineva cele mai noi frigidere. Cand luam frigider, putem lua un model de acum 5 ani de care sa fim foarte multumiti. Care poate functiona fara probleme.

3. Nici nu prea s-a cercetat foarte mult. Un frigider de ultima generatie nu are extrem de multe functii, nu este CU MULT diferit de ce stim noi. Deci ce ar putea promova?

Acum ganditi-va la voi. Cum ati procedat cand v-ati cumparat ultima oara frigider? Cu cine v-ati consultat? Cat timp v-a luat sa vi-l alegeti? Acum cat timp s-a intamplat asta? Serios, pentru unii e ilogic: un obiect pe care-ti propui sa-l tii maximum 3 ani, adica un telefon, primeste atentie sporita, ne informam constant despre ce apare, si costa enorm, in timp ce un obiect pe care-l luam pentru zece ani daca nu mai mult primeste atentie si ne si zgarcim cand il achizitionam. Nedrepti suntem, asta-i clar. (poza cover este luata de pe site-ul producatorului de frigidere BEKO). Salutari MINUNATE tuturor! ­čÖé

Las─â un r─âspuns