Cum sa NU particip la Spring SuperBlog 2018?

Pe scurt: Spring SuperBlog 2018 incepe peste cateva zile. Mai precis joi. Spre deosebire de altii, eu am avut o cu totul alta dilema. Nu mi-am pus nicio secunda problema sa NU particip.

Eu, insa, ca mogul blogosferic ce sunt, mi-am pus o alta problema: CU CE BLOG sa particip?

Si, dupa indelungi dezbateri cu mine insumi, am concluzionat ca ACESTA, cel mai MINUNAT dintre ele, este raspunsul corect.

Acum, trebuie sa va explic si cum am gandit. Ca, desi nu pare, eu mai practic si aceasta activitate. Nu foarte des, mai rarut e mai dragut. Asadar:

  • Am exclus blogurile de nisa. Mi s-a parut ca este foarte greu sa scrii nisat pe subiecte atat de diverse. Dac-as fi vrut sa fac o nebunie maxima, as fi bagat blogul de fotbal. Dar cum as fi scris despre FARMEC pe acel blog? Cu ce gel de par isi da Ronaldo? Ar fi fost amuzant, provocator si poate atractiv, dar sansele sa castig ar fi fost minime.
  • Am exclus si Blond.ro, caci n-am timp (momentan) de clipuri, si CristianManea.eu. Desi, sincer, ultimul ma tenta maxim.
  • Am ramas, deci, cu fix 3 bloguri: acesta, EmilCalinescu.eu si EmilStudentulMinune.wordpress.com. Am exclus prima oara ultimul blog. Sa am 9 bloguri pe domeniu si sa particip fix cu cel pe subdomeniu?
  • Avand fix 2 optiuni, am ales optiunea cea mai … minunata. Cea mai … contra-intuitiva. Cea mai … putin corecta politic. Cea mai … cea.

Habemus blogus, deci. Si, pentru ca tot am blog pentru Spring SuperBlog 2018, este timpul sa va intreb: ce motiv din lumea asta as avea sa NU particip? Stiu ca pare un sofism, doar ca pur si simplu nu am ce argumente sa MAI adaug. Este ceva ce AM SIMTIT. Am testat, stiu cum e, stiu ca-mi voi face nervi, stiu ce ma asteapta. Si, cumva, am nevoie de toate astea. Un pic de adrenalina n-a stricat nimanui. AICI aveti toate detaliile. Salutari SUPERblogosferice tuturor si multa bafta MIE!

2 thoughts on “Cum sa NU particip la Spring SuperBlog 2018?

Lasă un răspuns