Da mama sunt beata

Da mama sunt beata

 

As vrea sa fiu cat mai scurt, asa ca spun din start ca-mi place la nebunie melodia Deliei. Inteleg pe cei care vor s-o ironizeze, gust si eu glumele, dar pana una-alta imi place melodia. Va dau 5 motive, daca mai aveti altele astept sa mi le spuneti:

Delia Da mama

1. Nu sunt interesat deloc de discutiile despre plagiat. Nu este cover, dar nici daca ar fi nu m-ar deranja. Discutia este strict financiara, daca Eminem consider c-a fost prejudiciat o poate da in judecata. Pana la o decizie judecatoareasca, eu ma bucur in continuare de melodie, asta neinsemnand ca nu pot asculta si melodia originala. Va las mai jos melodia lui Eminem, melodia Deliei fiind la sfarsitul articolului.

2. Imi place vocea Deliei. Si nu-mi place de acum, ci imi place inca de pe vremea N&D. Nu stiu ce parere aveti voi ACUM despre melodiile N&D, dar eu am crescut (si) cu VINO LA MINE. Si acum o mai ascult, nu doar din motive de nostalgie. Pur si simplu imi place:

3. Este tipul de melodie care-ti place si pe care o fredonezi fara sa stii de ce. E clar ca eu nu sunt beatA, dar fredonez melodia. O am si pe telefon, deci o mai ascult si prin RATB ori metrou.
Si pentru ca va ziceam de vocea Deliei, va las mai jos si varianta LIVE. Suna al dracului de bine si asta:

4. Imi place linia melodica, atat live, cat si in varianta de videoclip. Suna al dracului de bine. Si pentru ca tot va ziceam de varianta LIVE, va mai arat una, cantata la ZU:

5. Videoclipul este facut profesionist. Este printre cele mai profesioniste videoclipuri pe care l-am vazut in ultima vreme. Tocmai citisem un articol despre muzica mainstream vs manele, unde se vorbea si despre calitatea primei muzici. Ca un ascultator (si) de manele pot confirma. Si, repet, melodia Deliei e printre putinele care emana profesionalism.
Stiu, daca sunt manelist si-mi place melodia Deliei unii inteligenti vor trage concluzia ca melodia e manea. Nu ca n-ar crede deja (cititi comentariile de pe youtube).

Mesajul il las la final: la mine Da mama sunt beata … si n-am nevoie de iertarea ta, nu-mi spune ca n-ai fost si tu candva asa se transforma in Da cititorule, imi place melodia asta SI nu am nevoie de iertarea ta, nu-mi spune ca n-ai simtit niciodata asta! Salutari MINUNATE tuturor!

Google king

ps: Titlul este Da mama sunt beata din motive de SEO. Stiu ca trebuie virgule, dar google este regele. Asta ca sa nu existe discutii.

Lasă un răspuns