De ce sa alegem lenjerii de calitate

De ce sa alegem lenjerii de calitate

 

V-ati pus vreodata aceasta intrebare? Care ar fi avantajele unei lenjerii de calitate? Va dau 5 avantaje:

1. Lenjeriile trebuie sa fie dintr-un material placut. Unii sfatuiesc achizitia de lenjerii bumbac, dar nu trebuie excluse nici lenjeriile de matase naturala. Excludeti, cu siguranta, pe cele din poliester, care sunt extrem de neprietenoase cu pielea. Iar in cazul lenjerii argumentul „se calca greu” pica, o lenjerie de pat nefiind o haina, deci calcarea nu trebuie sa fie un criteriu.

2. O lenjerie de caltiate are o durata de viata mai mare. Nu va doriti sa v-o schimbati prea des, nu?

3. Tot in categoria DURATA DE VIATA intra si patarea ori amestecarea culorilor. Sunt unele lenjerii care arata superb prima oara, insa apoi devin urate dupa prima spalare. O lenjerie de calitate, insa, nu-si va altera aspectul atat de repede. Sunt unele care s-au subtiat, care s-au rupt, dar care au acelasi colorit ca la inceput. Altele, insa, s-au patat dupa prima spalare.

4. Lenjeriile de proasta calitate las urme pe piele. Serios: daca transpiri si lenjeria e de proasta calitate, iti va ramane imprimata pe piele culoarea. Deloc bine. Pe langa aspectul estetic (acea culoare va iesi si pe haine), este vorba si de aspectul medical, culoarea aia nu face deloc bine pielii.

5. Lenjeriile de calitate au si modele placute ochiului. Lenjeriile de proasta calitate se vad, de la distanta, si din estetica modelului de pe ele. Un kitsch se vede de la distanta, nu este nevoie de lupa.

Acum, exact cum discutam despre saltele: cati bani sunteti dispusi sa dati pe o lenjerie? Stiu, lenjeria e doar la voi acasa, nu va afecteaza imaginea daca luati una proasta. Haina il face pe om, nu lenjeria de pat. Zic unii.

Eu sunt de parere, si nu e prima oara cand o spun, ca somnul ar trebui respectat mai mult. Un somn odihnitor inseamna putere mai multa de munca, inseamna sa te simti tu mai bine.

Acum ati inteles de ce ar trebui sa alegem lenjerii de calitate? Sper ca m-am facut bine inteles. Salutari MINUNATE tuturor si … somn usor!

 

Lasă un răspuns