De la alti – Action camera: pentru imortalizarea celor mai sectaculoase momente

Action camera: pentru imortalizarea celor mai sectaculoase momente

 

Suntem inconjurati mereu de dispozitive de inregistrare, camere de supraveghere la birou, telefoane cu camera pe strada, orice se intampla, orice ce am face parca mereu se gaseste cineva care sa inregistreze acele momente. Intimitatea a devenit un cuvant ce nu prea intra in vocabularul nostru.

Cu toate acestea exista momente pe care le vrem inregistrate, momente fericite si importante din viata noastra, dar si momente nebunesti, momente unice pe care nu vrei sa le repeti sau nu mai poti sa le repeti. Pentru aceste cazuri exista gama de produse numite action camera, disponibile la Iuni.ro, ai aici camere sport pentru inregistrarea celor mai nebunesti momente de pe bicicleta, de pe ski-uri sau chiar si de sub apa. Aceste camere action pot fi prinse in diverse feluri, astfel ca o sa ai mereu mainile libere sa poti sa te dezlantui in sportul tau preferat si in acelasi timp, in caz de nevoie o sa iti poti folosi mainile pentru siguranta. Fiecare camera poate fi atasata de casca ta, de bicicleta ta sau de un suport, astfel incat sa poti filma sau fotografia hands free.

Chiar daca sunt camere de dimensiuni mai mici, cu forme mai ciudate sunt la fel de puternice ca si camerele obisnuite pe care le folosim pentru alte ocazii. Camerele GoPro de pilda ofera o rezolutie inalta, wide si ultra wide, ele pot realiza inregistrari sau pot capta fotografii. Action camera este o evolutie a camerei video intr-un domeniu palpitant, tentant pentru multi si desigur plin de adrenalina. Orice sport ai practica, orice hobby ai avea, cu siguranta vrei sa imortalizezi momentele cele mai fabuloase, fie ca ai reusit sa faci un trick cu bicicleta, ca ai gasit o partie foarte tare si vrei sa te filmezi cum cobori, sau poate ca vrei sa ai o poza la scufundari cum inoti cu pestii. Camerele sport, camerele action iti ofera ocazia sa pastrezi aceste momente pentru totdeauna, sa le impartasetsi cu prietenii tai sau sa le tii pentru tine, ca amintiri, ca realizari, ca momente speciale.

Action camera: pentru imortalizarea celor mai sectaculoase momente – articol scris pentru Iuni.ro

Lasă un răspuns