De la altii: Cea mai buna ingrijire pentru cel mai bun prieten

Cea mai buna ingrijire pentru cel mai bun prieten

 

Nu stiu cati dintre voi isi mai amintesc de frumoasa poveste a doi prieteni micuti care trec impreuna prin toate problemele si reusesc sa invinga stereotipurile prin legatura solida dintre ei. Ma refer la clasica poveste, ecranizata de Disney, a Vulpei si a Cainelui. Cel mai mult imi place varianta din 1981 in care filmul te farmeca prin simplitate, linii moi si culori calde ce iti transmit o stare de liniste si de bine.

Poate tocmai acest film mi-a insuflat dragostea pentru animale, mai ales pentru catelusi. Mi-au placut de cand ma stiu, sunt adorabili cand sunt mici dar imi sunt dragi si cand mai cresc. Totusi, prefer cateii de talie mica sau medie, crescuti sanatos cu mancare Acana Junior, in amintirea curajosului The Hound din poveste.   

Nu mai intra in discutie faptul ca Basset Hound este catelul meu preferat, asa ca m-am interesat de tot ce as avea nevoie pentru a adopta unul si a-l ingriji. Voi ati vazut ce dragut e un pui de Basset? Iti creste nivelul de fericire numai cand te uiti la el! E aproape imposibil sa nu recunosti aceasta rasa daca iti plac, cat de cat, cateii. Ochii tristi, urechile lungi sub care poti ascunde lejer un Yorkie si osatura puternica fata de volumul corpului sunt doar cateva dintre trasaturile definitorii.

Caine

Cu un astfel de junior langa tine nu o sa te simti singur niciodata. Este foarte afectuos, jucaus si prietenos iar personalitatea sa linistita si calma este exact de ce ai nevoie tu, cand esti prea obosit sau copiii tai, cand sunt prea agitati. Bassetul este simbolul copilariei, cel putin pentru mine. Imbina toate calitatile de care are nevoie un copil si, sa nu uitam, este un personaj de poveste.

Am vazut ca se recomanda hrana uscata Acana Junior pentru micutul patruped. Fara coloranti si amelioratori, bogata in grasimile si proteinele de care are nevoie, il va ajuta sa creasca sanatos si… nu prea mare, ca nu creste prea mult. Mancarea se potriveste si cu stilul lui inteligent, prefera sa nu alerge degeaba si parca ti l-ai putea inchipui in locul vreunui lord englez, stand in fotoliu si citind ziarul in timp ce isi bea ceaiul perfect preparat.

Fie ca il vedem ca si un personaj marcant al copilariei si a vechilor filme Disney, fie ca pare un lord elegant si mereu calm, Basset Hound este, cu siguranta, un caine de nadejde. Iar lui, cel mai bun prieten, este evident ca trebuie sa-i oferi cea mai buna ingrijire!

Lasă un răspuns