De la altii: Creste calitatea aerului in locuinta ta

Creste calitatea aerului in locuinta ta

 

 

In general aerul din locuinta ta este de 4 -5 ori mai poluat decat aerul din afara.  In aer sunt mult mai multe particule decat putem vedea cu ochiul liber, iar toate acestea pot declansa cu usurinta crize de astm sau alergii. Particulele de praf, fum sau bacterii au mai putin de 3 microni, iar la aceasta dimensiune pot ajunge cu usurinta in plamani, de unde pot declansa simptomele mai sus mentionate, neputand fi filtrate de nas sau gat.

Cum reducem emisiile de particule:

Putem reduce aceste emisii cu noile tehnologii utilizate de sistemele de aer conditionat split si nu numai. Acestea foarte eficiente, reducand poluarea din casa cu 50% . In intreaga casa aerul este mai curat, iar riscul de a se declansa o criza de astm sau alergie scade considerabil. Cu aceste sisteme scapi de majoritatea particulelor, precum praful, polenul, parul de animale, acarienii, mucegaiul, scamele, ciupercile, fumul de tutun, grasimea si chiar si bacteriile.

Reduce alergiile

Sistemele de aer conditionat monderne, precum cele de la Airwell  au fost dovedite ca reduc particulele ce declanseaza alergii si astm bronsic si ca indeparteaza pana la 99.98% din particulele si alergenii din aerul  filtrat.

Air Conditionat Airwell

Instalarea sistemului poate fi o parte importanta de ansamblu in reducerea alergiilor si astmului.

Sfaturi pentru gestionarea alergiilor si astmului in casa:

Pentru controlul acarienilor

  • folositi solutii antipraf si spalati mochetele cel putin o data pe saptamana in apa fierbinte
  • eliminati petele de mucegai
  • curatati chitul din baie
  • stati in camere fara fum, ventilati camerele in care este fum
  • tineti animalele departe de mobila din dormitor si daca este necesar, tineti-le afara din casa
  • tineti usile si ferestrele inchise contra polenului, prafului si a altor particule nocive din exterior.
  • instalati un sistem eficient de curatare a aerului, care are o mare capacitatea de filtrare a microparticulelor existente in aerul pe care il respirati.

In afara de a lua masuri pentru a controla alergenii din casa, ar trebui sa vedeti si un alergolog pentru a determina cauza simptomelor.

Spuneti adio acarienilor

Ati simtit vreodata ca, indiferent de cat de des stergeti praful, pare sa reapara in ziua urmatoare? O casa cu 6 camere colecteaza in medie 40 de kilograme de praf in fiecare an. Noile studii arata ca instalarea unui sistem de aer conditionat reduce acumularea de praf in casa ta cu mai mult de 50%.

Lasă un răspuns